Ser du hva som er feil på dette bildet?

BØYELIGE ARMER: Den amerikanske presidenten har tydeligvis armer laget av gummi. © FOTO: Printscreen, www.psdisasters.com
BØYELIGE ARMER: Den amerikanske presidenten har tydeligvis armer laget av gummi. © FOTO: Printscreen, www.psdisasters.com

Av og til ender retusjeringen av bilder opp med å se litt vel unaturlig ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Photoshop og andre bildemanipuleringsprogrammer er både fotografen og kjendisens aller beste venn.

Ved hjelp av et par museklikk kan et bilde på magisk vis gjøres om fra ordinært til ekstraordinært ved å justere farger, kontraster og skygger.

Ikke nok med det! Valker, kviser og rynker forsvinner på et blunk, og gjør stjernene vakrere og tynnere enn i virkeligheten.

Latterlige retusjeringer

Men av og til går det tydeligvis litt fort i svingene når man sitter og retusjerer bilder, og de ender opp med å se ekstremt unaturlig ut – og, ja, rett og slett latterlige ut.

Noen ganger er det ikke like lett å oppdage feilen på bildene, mens andre ganger er de ganske så åpenlyse.

Nettsiden Photoshop Disasters samler sammen slike bilder, og er et perfekt sted å gå inn hvis man trenger en liten latter i hverdagen.

Under har vi samlet et lite knippe av bilder som har fått oss til å trekke på smilebåndet og bryte ut i latter.

Photoshop disasters

LANGE BEN: Det er et under at denne modellen klarer å stable seg rundt på disse ekstremt lange og tynne bena. © FOTO: Printscreen, www.romwe.com

Ekstremt lange ben

Jada, vi vet at veldig mange modeller har ekstremt lange og tynne ben, men disse pipestilkene tar kaka!

I begynnelsen av måneden publiserte det kinesiske klesmerket Romwe bilder av sine røde jeans, og det er ikke vanskelig å se at bildene har blitt manipulert. For det finnes neppe et menneske på denne jord som har så lange og tynne lemmer.

I tillegg er det ikke vanskelig å se at det har skjedd litt retusjeringer når man titter på bakgrunnen i bildet. Både gulvplankene og stolen har fått unaturlige former.

Photoshop disasters

BØYELIGE ARMER: Den amerikanske presidenten har tydeligvis armer laget av gummi. © FOTO: Printscreen, www.psdisasters.com

Tøyelig president

Vi har alle hørt om Gummi-Tarzan, men ikke visste vi at selveste president Barack Obama hadde samme egenskaper.

På forsiden av den nyeste utgaven av magasinet Washingtonian, sitter han og smiler blid og fornøyd mens han holder en arm kjærlig rundt kona Michelles skulder.

Ikke noe i veien med det, bortsett fra at presidenten tydeligvis har ekstremt bøyelige armer...

Photoshop disasters

IKKE SEG SELV: Gwyneth Paltrow har blitt retusjert så mye at hun ikke ser ut som seg selv lenger. © FOTO: Printscreen, www.huffingtonpost.com

Ligner ikke på seg selv

Av og til så vet ikke de som sitter og retusjerer bilder når de skal stoppe, og dette bildet av Gwyneth Paltrow er et godt eksempel på akkurat dette.

Coverbildet av den vakre skuespilleren fra årets januarutgave av bladet InStyle har blitt manipulert såpass mye at hun ikke ligner på seg selv lenger!

Ikke skjønner vi hvorfor dette var nødvendig, Gwyneth er jo så utrolig pen i virkeligheten.

Lurer på hva hun selv tenkte da hun så forsiden for første gang...

Personvernpolicy