Åpen for alle - alltid

Beredt på mildere dager

SKINNER: Stella Nova har latt seg inspirere av bomberjakkene og laget en glossy variant som du godt kan bruke på fest. (FOTO: Produsenten)
Artikkelen fortsetter under annonsen

En gang var bomberjakker, også kalt flygerjakker, forbeholdt pilotene. Men på samme måte som Ray Bans pilotbriller, også de opprinnelig designet for piloter, har bomberjakkene spredt seg langt inn i den sivile verden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå ligger bomberjakken an til å bli en av årets store trender. Vårens mest elegante kommer kanskje fra Loewe, mener motemagasinet Vogue. Men det spanske motehuset får konkurranse fra blant andre Jonathan Saunders, Erdem, Chanel og Stella McCartney. Søte, enkle, metalliske, fargerike, røffe, blondete, militære og blomstrete bomberjakker lanseres. Det finnes varianter for enhver stil.

Jakkene er svært anvendelige og kan brukes omtrent som en blazer. Enten du leter i second hand-hylla eller finner en ny jakke, vil du kunne sikre deg noe som går til både jobb, hverdag og fest. Går du for en litt romslig modell, kan den også fungere som en ytterjakke når temperaturen blir litt snillere.