Imponerende kjoler

LANVIN: Det regelrett glitret av Lanvins høst- og vintervisning i Paris. Kjolen er designet av israelske Alber Elbaz. (FOTO: Pierre Verdy / AFP / NTB scanpix)

Det er ingen tvil om at man kan imponere med riktig kjole.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Dress to impress» lyder en overskrift i motemagasinet Elle Danmark. Den tvetydige tittelen innleder en kort tekst om kjoler – og det er ingen tvil om at nettopp dette klesplagget kan være i stand til å imponere.

Denne sesongen er franske Lanvin ett av motehusene som har mye å by på. Under visningen av høst- og vinterkolleksjonene var store smykker også en gjenganger som bidro til å skru opp glamourfaktoren.

Men enda så fjonge de er: Kjoler kan også by på trøbbel. «Kjoleglipp» har gått inn som et ganske vanlig ord i kjendisjournalistikken, som beskrivelse på kjoler som glir opp eller ned, rakner eller skjuler mindre enn de skal. Og når motejournalistene triller terning etter kjendisenes opptreden på den røde løperen, er det ofte kjolene som får gjennomgå. Og hvilken skandale er det vel ikke når to kjendiskvinner opptrer i lik kjole på et arrangement?

Men de fleste av oss blir spart for både terningkast og avisomtale på grunn av antrekket. Så hvorfor ikke gutse litt på til neste fest?

Se bildegalleriet over for inspirasjon.

Personvernpolicy