Vinmonopolets åpningstider:Sjekk når ditt Vinmonopol stenger i julen

HOLDER STENGT: Vinmonopolet holder stengt julaften, 2. juledag og nyttårsaften. Foto: Colourbox.com
HOLDER STENGT: Vinmonopolet holder stengt julaften, 2. juledag og nyttårsaften. Foto: Colourbox.com
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk polets åpningstider her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vinmonopolet holder stengt julaften, første og andre juledag, på nyttårsaften og første nyttårsdag. Det betyr at julen 2012 er siste sjanse lørdag 22. desember.

De fleste butikkene stenger klokken 15, men for sikkerhets skyld kan du sjekke når ditt Vinmonopol stenger.

Les også: Dette spiser vi til jul

Har du handlet inn det du trenger til helligdagene, har du selvsagt et par dager på deg i romjulen til å gjøre innkjøpene til nyttårsaften. Vinmonopolet har åpent torsdag, fredag og lørdag (27., 28. og 29. desember).

Skal du ha vin til pinnekjøtt er det disse vi anbefaler . Og vin til ribba? Ja, da finner du favorittene her.

Skal du ha selskap på nyttårsaften, eller trenger en vertinnegave kan disse boblene være en suveren erstaning for dyr champagne.

Les også: Rødvin gjør julematen sunnere

Vinmonopolet er stengt disse dagene i påsken

I påsken er alle Vinmonopolets butikker stengt påskeaften samt alle helligdagene. Alle polutsalgene stenger kl. 15 onsdag før skjærtorsdag, bortsett fra Andenes, Hammerfest og Vanylven som stenger kl. 14.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Leter du etter en vin som passer til lammet, anbefaler vi en av disse flotte lammevinene.

Les også:

Står du fast med ribba?

Se hvilket øl du bør drikke i jula

Drikker du for mye?

Burde du bytte ut akevittglassene?

Saken er opprinnelig publisert på klikk.no.

RØDVIN TIL RIBBE: Dersom du foretrekker rødvin til ribben, sørg for at det er en vin som er både frisk og syrlig slik at den kan hamle opp med fettet i maten.RØDVIN TIL RIBBE: Dersom du foretrekker rødvin til ribben, sørg for at det er en vin som er både frisk og syrlig slik at den kan hamle opp med fettet i maten. Foto: Istockphoto/Opplysningskontoret for Kjøtt