Tjener millioner på utroskap

Utroskapsnettstedet med slagordet «Gjør livet levende - ha en affære» har vært innbringende for eierne. Foto: Skjerdump fra www.victoriamilan.no
Utroskapsnettstedet med slagordet «Gjør livet levende - ha en affære» har vært innbringende for eierne. Foto: Skjerdump fra www.victoriamilan.no

Bærumsbedriften Digisec Media tjente i fjor nesten 20 millioner kroner på utro nordmenn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettsiden VictoriaMilan, som hevder å være Europas største datingside for folk i faste forhold, håver inn penger på å la folk i forhold flørte med hverandre.

Nesten 300 kroner i måneden koster det å ha tilgang til andre brukere på nettstedet. Ifølge gründer Sigurd Vedal, har nettstedet over 100.000 registrerte brukere på landsbasis – de aller fleste er menn.

Les også: Dette risikerer utro menn

Eierselskapet Digisec Media nesten firedoblet omsetningen sin fra 2010 til 2011. I fjor kunne utroskapsformidleren vise til inntekter på hele 19,3 millioner kroner, skriver Budstikka.

Psykolog og samlivsekspert Peder Kjøs mener det er uheldig å oppfordre til utroskap, når vi vet hvor mye problemer dette skaper. Han understreker at utroskap i de fleste tilfeller virker veldig ødeleggende på et forhold.

Les også: Hemmeligheten bak utroskap

– Når en person er utro, retter vedkommende interessen og kraften ut av forholdet. Et velfungerende parforhold krever at partnerne er til stede og tar vare på det. Det er slett ikke alle forhold som fungerer like godt, men mange klarer allikevel å holde sammen. Det blir naturlig nok langt vanskeligere dersom en av partene er mer opptatt av å dekke over sidesprangene sine, sier han.

Les også:

Blikket avslører løgnere

Slik gir du slipp på eksen

- Facebook ødelegger ekteskap

Flere elskerinner i nedgangstider

Les flere nyheter

Personvernpolicy