Sidepupp er siste mote

Miley Cyrus tar sidekløft-trenden på alvor og understreker den med en strategisk plassert tatovering (Foto: NTBscanpix).

Den klassiske kløfta har fått en utfordrer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den som er observant i sommervarmen kan ha fått det med seg. Norske jenter har begynt å plukke opp den nye sidekløft-trenden allerede.

Om du ser jenter på byen med ermer på kjolen eller singleten som er så vide at konturene av undersiden av brystet synes er det nemlig godt mulig at de vil at du skal se det.

Sidepupp er in

Side-kløfta er på full fart inn i motebildet og omfavnes av popstjerner og respekterte Hollywood-skuespillere.

Les også: - Dette er den største turn-off`en

Blant dem er Oscar-navn som Natalie Portman, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway og Nicole Kidman, og musikere som Rhianna, Miley Cyrus og Cheryl Cole ( se bildeserie øverst i saken).

Mange velger å droppe BH-en helt, men undertøysprodusenter har begynt å tilpasse seg trenden ved å lage brystholdere som er åpne i området på siden og undersiden av brystet.

Popstjernene Miley Cyrus og Rhianna understreker sidekløfta med tatoveringer langs linjen under puppene.

Vanskelig å holde elegansen

Når det gjelder sidekløfta er balansen mellom det elegante og det vulgære særdeles skjør. Selv veltrente og erfarne trendsettere risikerer å falle totalt på trynet i forsøket på å følge siste puppemote.

Moteredaktør i Harper`s Bazaar Gabriele Hackworthy påpeker overfor The Guardian at små eller mellomstore pupper er det beste utgangspunktet for en sidekløft. Hun advarer jenter med C-kopp eller større størrelser å prøve looken.

- Du må ha fantastisk snertne bryster for å komme unna med dette på en chic måte. En topp eller kjole med feste rundt halsen er den tryggeste måten å gjøre det på. Da er i det minste fronten tildekket, sier Hackworthy.

Les også: Slik blir sommerens festivalmote

Når sidekløfta for alvor når kvinnen i gata er det en overhengende fare for at denne sommeren kan bli mer utfordrende enn det som strengt tatt er et vakkert skue.

Se stjernene vise sidekløft i bildegalleriet over artikkelen.

Les mer om mote på ABC Nyheter

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy