Slik er årets bademote

DRAKT OG BIKINI: For den som ønsker å bli brun fra topp til tå, er bikini et godt valg i sommervarmen. Men Norma Kamalis badetøykolleksjon (bildet) er langt ifra den eneste som også gir deg badedrakter i år. (FOTO: NTB scanpix / AP)

Sommeren er på vei, og det er tid for å trekke på seg badetøyet igjen. Sjansen er stor for at du finner noe som egner seg, for årets bademote byr på noe for enhver.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvor variert årets bademote er, kom tydelig under en stor motevisning av årets badetøy på Miami Beach i Florida i fjor. Der spradet de fleste badetøyfasonger over catwalken.

Fra australske Kooey dominerer skinnende stoffer i varme farger årets bikinikolleksjon. Her finner du bikinier med høyt snitt, men også med høyt liv. White Sand holder seg til beige og svarte toner og duse blomstermønster i sommer. Kanskje lar du deg inspirere av Poko Pano, som kombinerer blomstrete underdeler med stripete overdeler? Eller av Norma Kamali, der flere av årets badedrakter har et metallisk og futuristisk preg? Brusende sommerfrisk og med dyreprint er årets bademote fra Cia Maritima. Ta en dukkert i årets bademote – i dobbelt forstand!

Les også:

- Dette er den største turn off'en

Slik blir sommerens festivalmote

Nå er shortsen kortere enn noensinne

Nå skal vi opp i høyden

Les mer om mote i ABC Nyheter

Les flere nyheter

Personvernpolicy