Meny

Nattbord:

Ti originale nattbord

Ti originale nattbord

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Løsninger for deg som foretrekker snedige og originale nattbord.

De fleste av oss kjøper ferdige nattbord, gjerne samtidig som vi investerer i ny seng. Men du kan bruke noe du allerede har på loftet eller har arvet.

Bygger du egen seng, er det smart med innebygd nattbord, en nisje i veggen kan være en annen løsning.

Eller bygg bokhyller som også kan fungere som nattbord. Her er noen tips til smarte og originale nattbordsløsninger.

 Nattbord løsninger, tips, landlig,KREATIV KRAKK. Det meste kan brukes som nattbord slik som den slitte krakken. Det viktigste er at den ikke er for høy eller lav. Den slitte overflaten passer fint til den lutede sengegavlen. Fugletapet Hummingbirds fra Cole & Son. Foto: Espen Grønli

Nattbord løsninger, tips, hyllerOMSLUTTET. Hyllene er bygget rundt sengen, og nattbordhyllen er plassert i hodehøyde. Skapet under er praktisk til oppbevaring. Fargen er spesialblandet av interiørdesigner Helene Mustad. Foto: Anne Manglerud

Nattbord løsninger, tips LESELYST. Bokhyllen Readers Nest fra David Design er både hylle og nattbord. Legg boken du leser på toppen, de tre som ligger på vent fungerer som bord for vannglass og vekkerklokke. I lakkert metall. Foto: Produsent

Nattbord løsninger, tips, polstret, naglerGLAMORØST. Interiørdesigner Ginny Aarskog Pettersen har laget nattbord av MDF-plater. Disse har hun trukket med stoff som er festet med nagler. Glassplaten på toppen er effektfull. Foto: Ragnar Hartvig

soverom moderneHELSMART HALVVEGG. Den frittstående veggen bak sengen fungerer både som sengegavl og plass for lamper, bøker og andre typiske nattbordting. En sober, hotellaktig løsning fra interiørarkitekt MNIL Cathrine Vonholm. Foto: Frode Larsen

Nattbord løsninger, tipsHISTORISK MØTE. Nattbordet er gammelt og kjøpt i utlandet for mange år siden. Lampen Arketto fra Luxo er en spennende kontrast. Bord med skapet gir også mer plass til oppbevaring. Foto: Espen Grønli

Nattbord smarte løsninger, innfelt i veggen=PÅ NISJEPLASS. Her er nattbordet ved siden av sengen bygget rett inn i veggen. Lurt å tenke på hvis du bygger eller oppgraderer hus eller leilighet. Lysbryteren til leselyse er montert i nisjetaket. Foto: Sveinung Bråthen

nattbordSMART LØSNING. I sengemøbelets sidevegg er det laget rom for bøker og den slags. Det hulrommet egentlig brukes til, er som fast oppbevaring for en liten Mac. Det er nemlig boret hull i nattbordet, og der har både dataledningen og telefonladeren fast plass. Foto: Sandra Aslaksen

nattbordløsningerHULEBOER. På dette ungdomsrommet er madrassen innrammet av et spesiallaget sengemøbel. Møblet løser flere oppgaver, her får du både nattbord, hylle og utstillingsplass for bøker og yndlingsting. Foto: Sandra Aslaksen

Les også:

Slik ble et soverom til to

Se om du ser forskjell på soverommene

Disse ti soverommene kan du drømme deg bort i

Sjekk disse barnetegningene

Les flere saker fra samme kategori her

Les flere nyheter her

Saken er opprinnelig skrevet for Bonytt og publisert på klikk.no.

Helse og livsstil
Populært