Meny

Sebastian (10) fikk flest stemmer

VINNEREN: Sebastian K Johansen, 10 år fra Dal. Klar for Halloweenparty! Sendt inn av Linda jacobsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sebastian K. Johansen ble stemt frem som vinneren av årets beste Halloween-bilde.

Mandag oppfordret vi i ABC Nyheter leserne våre til å sende inn sitt beste blinkskudd fra Halloween-feiringen. Tirdag ettermiddag hadde 70 bilder blitt lastet opp på vår Facebook-side.

Leserne kunne også stemme på det bildet de likte best. Konkurransen er nå avsluttet, men her kan du klikke deg gjennom bilder av hekser, vampyrer, zombier og andre skumle kreasjoner.

Les også: Bråk på Halloween

Vinnerbilde fra Dal

Tirsdag viser opptellingen at bildet av ti år gamle Sebastian K. Johansen fra Dal gikk av med seieren med 18 stemmer.

Med «blod»flenger og sotflekker i ansiktet, ruskete hår samt «blod»flekkete hvit skjorte, ser tiåringen riktig skummel ut.

- Hvorfor kledde du deg ut slik?

- Det var mange som syntes det hørtes kult ut å være zombie. Og så skulle en av vennene mine være zombielege, forteller Sebastian til ABC Nyheter. 

Etter å ha spist pizza gikk Sebastian og vennene ut for å ringe på dørene i nabolaget.

- Vi fikk skikkelig mye godteri, forteller han.

Det er Linda Jacobsen, en venninne av mor, som sto for sminken. Sebastian vet ikke hvorfor han fikk flest stemmer, men han vet iallefall at moren stemte på ham.

Bildet som kom på andreplass fikk 13 stemmer og er sendt inn av Aud-Eva S. En gutt i svart kappe og ljå utsmykket med hodeskaller gjør alt annet enn å smile til kameraet (se øverst i artikkelen.

Les også: Klum var levende død

Delt tredjeplass

På delt tredjeplass med ni stemmer hver finner vi bilder tatt av Jean Hege S. og Elise Berg. Jean Hege har sendt inn bilde av Linnea som feiret både bursdag og Halloween mandag 31. oktober. Hun benyttet sjansen til å lokke flere til å feire sammen med henne. «Kom, kom…i mitt nett!», er tittelen på bildet med en hvitkledd Linnea fremfor et digert edderkoppnett.

Elise Berg både sminket og fotograferte lillesøsteren sin på Halloween.

«Du fortjener en pris for dette!», skriver mor til jentene, Irene Øien Berg, som har sendt inn bildet av klovnen som gråter blodige tårer.

Ta gjerne en kikk på flere Halloween-bilder her. Bildene er sortert etter antall stemmer.

Helse og livsstil
Populært