Schwarzenegger saksøkes av elskerinnens mann

Rogelio Baena fikk nylig vite at gutten han i 13 år trodde var hans sønn, i virkeligheten er eks-guvernør Arnold Schwarzeneggers. Foto: REUTERS/SCANPIX
Rogelio Baena fikk nylig vite at gutten han i 13 år trodde var hans sønn, i virkeligheten er eks-guvernør Arnold Schwarzeneggers. Foto: REUTERS/SCANPIX

Eks-mannen til Arnold Schwarzeneggers elskerinne vil saksøke den tidligere guvernøren for å ha forfalsket fødselsattesten til sønnen kona hans fikk med Schwarzenegger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rogelio Baena, som var gift med Schwarzenegger-familiens hushjelp Mildred Patricia Baena, fikk bare for en uke siden vite at gutten han i 13 år trodde var hans, i virkeligheten er sønn til Schwarzenegger.

Ikke desto mindre står Rogelio Baena oppført som guttens far på fødselsattesten, sier han ifølge et colombiansk tidsskrift

Advokater har fortalt ham at om Schwarzenegger og Mildred Baena visste at han var deres sønn, har de gjort seg skyldig i dokumentforfalskning, et alvorlig lovbrudd i California.

Rogelio Baena, som er fra Colombia, ble separert fra sin kone etter ti års ekteskap i oktober 1997, bare noen uker etter at gutten ble født. Men de ble ikke formelt skilt før i 2008, ifølge amerikanske medier.

Mildred Baena jobbet hos Schwarzenegger og hans kone Maria Shriver i 20 år, og hennes sønn med eks-guvernøren ble født bare noen dager etter at Schwarzeneggers og Shrivers yngste sønn ble født.

Schwarzenegger kunngjorde 10. mai at ekteskapet var over, og kort etter opplyste han at hun gikk fra ham etter at han fortalte henne om sønnen han hadde fått utenfor ekteskap og holdt hemmelig i alle år.

Schwarzenegger har utsatt alle planer om et film-comeback mens han ordner familieproblemene sine.

Les flere nyheter

Personvernpolicy