Hevdet Lohan drakk, fikk sparken

Lindsay Lohan hevder hun var hos frisøren – og ikke hadde sneket seg ut for å drikke. Hun er nå flyttet tilbake til hovedsenteret for «mer intensiv terapi», skriver TMZ. Foto: AP
Lindsay Lohan hevder hun var hos frisøren – og ikke hadde sneket seg ut for å drikke. Hun er nå flyttet tilbake til hovedsenteret for «mer intensiv terapi», skriver TMZ. Foto: AP

En ansatt ved Betty Ford-senteret som hevdet at Lindsay Lohan snek seg ut for å smugdrikke, har nå fått sparken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dessverre brøt en av våre ansatte de strenge retningslinjene våre om taushetsplikt gjennom å identifisere pasienter i et presseintervju, sier Betty Ford-senteret, kjent for sine mange kjendisklienter, i en uttalelse.

Det var i et intervju med kjendisnettstedet TMZ.com at Dawn Holland tirsdag fortalte om en episode 12. desember med Lohan, og også fremla en kopi av rapporten hun skrev etterpå.

Ifølge Holland skal Lohan og to andre pasienter ha «sneket seg ut» og «drukket», men ble tatt på fersken av en annen ansatt da de «prøvde å hoppe over den bakre muren» til klinikkhuset der de bor. Holland ble tilkalt for å gjøre en alkotest på de tre.

Lindsay Lohan, som har prøvetid og risikerer fengsling dersom hun inntar alkohol, skal ha blitt «svært sint og ute av kontroll», ifølge Holland. Politi ble tilkalt, og Lohan skal angivelig ha vridd Hollands arm for å få tak i telefonen. Lohan nektet også å blåse i alkotesteren – på telefonisk råd fra moren.

Les også: Lohan dårligst?

– Hun hadde alkoholånde, sier Holland som avviser at hun var den aggressive parten i kontroversen og sier hun «ikke er villig til å risikere jobben min for en pasient». Selv havnet hun på legevakten med armen og ble sykmeldt – før hun altså mistet jobben.

Lohans advokat sier i en egen uttalelse at de avventer politiets etterforskning, og hevder at det var Lohan som ringte nødnummeret. Lohans egen versjon er – i følge TMZs kilder i hennes egen familie og vennekrets – stikk motsatt. (©NTB)

Personvernpolicy