Bono på beina igjen

TURNÉKLAR: Etter å ha blitt operert for en skade i ryggraden, er «solbrillemannen» Bono og resten av U2 klare for å dra på turné. Foto: Knut Falch (Scanpix)
TURNÉKLAR: Etter å ha blitt operert for en skade i ryggraden, er «solbrillemannen» Bono og resten av U2 klare for å dra på turné. Foto: Knut Falch (Scanpix)

Etter å ha blitt operert i Tyskland for en ryggskade, sier U2-vokalisten at han nå føler seg mye bedre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bono pådro seg skaden mens bandet forberedte sin neste verdensturné. Nå er han operert på et tysk sykehus.

– Jeg har det bra. Jeg kan sitte. Jeg kan stå. Jeg kan bevege på meg. Jeg føler meg sterk og selvsikker... Jeg er blitt gjenoppbygd takket være tysk ingeniørkunst. Designet er bedre, blir jeg fortalt. Skaden var ganske alvorlig. Det skjedde dagen etter fødselsdagen min og jeg lå og stirret i taket. Det kan ha sine fordeler – vi fikk laget noen fine sanger, sier Bono blant annet i en ny video som er lagt ut på U2s hjemmeside.

Bandet måtte avlyse turnéplanene sine i USA samt en opptreden på Glastonbury-festivalen på grunn av ulykken, noe Bono beklager.

– Jeg vil be om unnskyldning for alle problemer denne skaden har påført dere. Til dere som hadde kjøpt konsertbilletter og organisert reiser og hotellopphold, vi vet at folk bruker mye tid og energi på å skaffe seg U2-billetter, og det tar vi ikke for gitt. Takk for at dere har støttet oss i denne vanskelige tiden, sier 50-åringen.

Nå som vokalisten er på bedringens vei, er en ny turne planlagt. Bandet skal spille i Europa i sommer og i USA og Canada neste år. Alle konsertdatoene er offentliggjort på bandets hjemmesider. (©NTB)

Personvernpolicy