– Aniston og Cox aktuelle i ny «Skrik»-film

Bestevenninner: Jennifer Aniston og Courteney Cox får skrike sammen i den fjerde «Skrik»-filmen som skal i innspilling senere i år. Foto: AP
Bestevenninner: Jennifer Aniston og Courteney Cox får skrike sammen i den fjerde «Skrik»-filmen som skal i innspilling senere i år. Foto: AP

De ferskeste ryktene vil ha det til at Hollywood-bestevenninne Jennifer Aniston og Courteney Cox skal spille mot hverandre i en kommende «Skrik»-oppfølger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For Courteney Cox var «Skrik»-filmene et lykketreff. Det var nemlig på innspillingssettet til førstefilmen at hun traff ektemannen David Arquette i 1996.

Og nå skal hun nok en gang utforske redsler og frykt – ikke bare sammen med ektemannen, men også sammen med bestevenninnen Jennifer Aniston, dersom vi skal tro magasinet Star. Det skal være Cox som har overtalt Aniston til å bli med på «moroa».

– «Skrik» har alltid vært en viktig del av Cox sitt liv, og nå hadde hun lyst til å få med seg Aniston i produksjonen, sier en kilde.

Ifølge Star har Aniston bare en liten rolle i den kommende filmen, ettersom hun vil bli den maskerte morderens første offer.

Filmen skal i innspilling senere i år, og også Neve Campbell, som har spilt hovedrollen i de tre første filmene, skal være med på å gi kinopublikummet nye gys i «Skrik 4». Det samme skal Emma Roberts, Julia Roberts niese. (©NTB)

Personvernpolicy