Meny

– «Mad Men»-Christina mest sexy

Tina Fey venter mens Christina Hendricks i rødt poserer seg ferdig. Hendricks er på privaten godt gift med skuespilleren Geoffrey Arend. Foto: AP/Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Megan Fox og Angelina Jolie må se seg beseiret.

Det nye navnet som troner øverst på «mest sexy»-listene er Christina Hendricks. Rødtoppen, kjent fra den populære TV-serien «Mad Men», ble blant annet nylig utpekt til USAs mest sexy kvinne av magasinet Esquire.

Skuespilleren, som i et intervju med magasinet New York i februar beklaget fokuset på hennes formfulle timeglassfigur, pryder nå omslaget til det siste nummeret av Esquire.

Hun har også skrevet en artikkel inne i bladet, der hun tipser menn om hva kvinner – i alle fall hun selv – setter pris på, og misliker.

Dersom en mann vil imponere Hendricks bør han holde seg langt unna Facebook og aldri snakke stygt om vennene hennes. Han kan derimot med hell åpne dører for henne, og tilby henne jakken dersom det er kaldt ute.

Det kan likevel by på problemer å få lokket den 34-årige skuespilleren på kroken. I fjor giftet hun seg nemlig med skuespillerkollegaen Geoffrey Arend. (©NTB)

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus