Meny

Narkodom på fem år for Michael Douglas’ sønn

Michael Douglas og sønnen Cameron, som hevder han for første gang i sitt voksne liv er rusfri etter å ha sittet i varetekt siden i fjor sommer. Foto: AP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dommeren kalte straffeutmålingen på fem års fengsel for Cameron Douglas sin «siste sjanse til å komme på rett kjøl».

Dommen falt tirsdag i New York, der den 31 år gamle sønnen til Michael Douglas sto tiltalt for heroinbesittelse og salg av metamfetamin etter å ha blitt arrestert i fjor sommer i et raid.

Cameron Douglas sa i retten at han var nykter for første gang i sitt voksne liv, og sa han var takknemlig for sjansen han fikk til å bli rusfri, skriver People.

– Jeg vil gjerne si unnskyld til familien min for at jeg har latt dem gjennomgå dette marerittet jeg selv er skyld i. Jeg tror, ærede dommer, at ting vil bli annerledes denne gangen, sa den tidligere DJ-en.

Dommer Richard Berman sa han hadde tatt i betraktning mer enn to dusin brev som ba om nåde på Camerons vegne. Blant annet hadde Michael Douglas håndskrevet et fem siders brev, og ekskonen Diandra kom med sitt brev, der de begge innrømmet overfor dommeren at de hadde sviktet Cameron.

Faren besøker sønnen to timer ukentlig i fengsel, og beskriver «hvilken vidunderlig ung mann han kan være», og hvordan Cameron selv innser at hans kriminelle løpebane startet da han begynte med heroin.

Og det virket – siden dommen ble bare fem års fengsel, og fem års prøveløslatelse, der unge Douglas kunne risikert minimum ti år bak murene. (©NTB)

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus