Meny

Norsk taxisjåfør kjørte eksminister til Paris

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere franske kulturministeren Jack Lang måtte rekke et radiointervju i Paris søndag. Han tok taxi fra Stavanger fredag for å komme fram i tide.

– Vi begynte å kjøre fredag ettermiddag i retning Kristiansand og var framme tidlig søndag morgen i Paris, sier taxisjåfør Egil Bergjord til Rogalands Avis.

Les også: - Åpent luftrom hele onsdag

Den franske eksministeren, hans kone og datter gjestet Norge i forbindelse med at Lang holdt et innlegg om kultur og utdanning på Kulturbørsen i Sandnes onsdag. I likhet med dronning Sonja, som også var til stede, ble Lang askefast da flyplassene stengte. Den franske trioen praiet en taxi, og sjåfør Bergjord forteller at de hadde en god tone på veien og byttet på å sitte bak rattet.

Les også: Island holder pusten

Derfor står flyene

På veien ble taxien stoppet av nordmenn som kjente igjen «Stavanger Taxi»-dekoren på bilen. Dermed fikk Bergjord selskap på hjemturen, i bytte mot passasjerenes taxfreekvoter. (©NTB)

Les også: To SAS-fly måtte snu

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus