Åpen for alle - alltid

Her er Dorullnissens julekalender

Her er Dorullnissens julekalender
Her er Dorullnissens julekalender
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pDorullnissen og Konglegrisen er tilbake igjen etter at Finansgrisen ødela fjorårets feiring. Følg med hver dag fram mot julaften i Dorullnissens julekalender.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne gang har de to julekrabatene fått selskap av Dorullnissens nordnorske kjæreste-pæreste Margaret.

Men hvordan skal det gå når to juletradisjoner skal bli til én? Og hvem er det som prøver å sabotere jula til våre venner?

Gjennom 24 episoder følger vi de to vennene og deres juleforberedelser i en historie som handler om vennskap, uvennskap, svineinfluensa, julemysterier, kjærlighet, sjalusi, uforutsette hendelser - og bittelitt om en lei trykkfeil som dukker opp.

Det er ikke første gang leserne har kunnet følge historien til Dorullnissen og Konglegrisen. Første gang de to julekrabatene dukket opp var i 2003. Deretter ble det ny serie til jula i 2007.

I en tid hvor materialisme, stress og egoisme utgjør de viktigste ingrediensene, har målsettingen vært å lage en alternativ julekalender, noe enkelt, snodig og sjarmerende.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sagt på en annen måte: Der andre julekalendere slår på stortrommen vil Dorullnissens julekalender finne fram triangelet og den aller minste symbalen.

Vi håper derfor at så mange som mulig vil feire julen med Dorullnissen og Konglegrisen. Konglegrisen vet nemlig hvor dere bor og han kaster gjerne julenek på vinduene til folk som ikke følger med.

Følg med fra første desember og helt fram til julaften på dorullnissen.no.

Husk at du også kan melde deg inn på Dorullnissen og Konglegrisens Facebook-gruppe.