En hyllest til Discovery ChannelBoom De Ah Dah!

<pTil alle fans av verden og alt det den har å by på. Denne er til dere.</p

Livet er ikke det verste vi har. Og jorden vokser ikke på trær. Foto: Discovery Channel.
Livet er ikke det verste vi har. Og jorden vokser ikke på trær. Foto: Discovery Channel.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mye av det jeg har lært, har jeg lært av å se på Discovery Channel.

Jeg har for eksempel lært at mennesker kan tåle sammenstøt på 25 ganger tyngdekraften, at spedbarn elsker symmetri og at når en dame føder sitt første barn, blir håret et par nyanser mørkere – og at slik blir det værende resten av livet.

Jeg har ikke trukket noen konklusjon ut av all denne kunnskapen ennå, men jeg finner glede i å vite det. Jeg har notert det bak øret, som det heter. Man vet jo aldri når slik kunnskap kommer til nytte. Og på ett eller annet vis får det meg til å tenke at verden er et spennende sted.

Jeg ligger i senga og titter på Discovery Channel når disse ordene skrives. Og grunnen til min nokså svulstige tirade av ord skyldes rett og slett at jeg har forelsket meg i kanalens reklame for seg selv. Det er en musikalsk godbit, hvor mange av Discovery Channels største profiler, i tillegg til ikke ukjente Stephen Hawking, bidrar med å fortelle hva de elsker med denne verdenen vi lever i.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Og kall meg gjerne myk, men Discovery Channels feiring av seg selv og alt rundt oss, får meg til å tenke at jorden ikke vokser på trær. Den er liksom ikke noe det går tolv av på dusinet, eller er det kanskje tretten man sier. Den gjør meg glad, og jeg tenker at jeg er jammen heldig som bor akkurat her, og ikke et annet sted.

For det er mye fint der ute. La ikke avisen få deg til å tro noe annet. Det er bare å stikke finger'n i jorda og åpne øynene.

Til alle fans av verden og alt det den har å by på. Denne er til dere.

Har du noe spesielt du liker? Del gjerne med resten av leserne i kommentarfeltet under.