Jeg vil ikke gå på jobb - skyt meg

Jeg vil ikke gå på jobb - skyt meg
Jeg vil ikke gå på jobb - skyt meg

Hva gjør du når du ikke vil dra på jobben? Later du som om du er forkjølet eller får du en kompis til å skyte deg i skulderen?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En amerikansk 21-åring valgte sistnevnte alternativ da han ønsket noen dager fri fra arbeidet.

Ifølge nyhetstjenesten Ananova fikk Daniel Kuch kompisen sin til å ta fram skytevåpenet, der vi andre trolig ville ha nøyet oss med å hostet litt i røret, etter at arbeidsplassen begynte å narkoteste sine ansatte.

Denne testen stresset tydeligvis den unge mannen såpass at han mente det var best å holde seg borte fra jobb med skuddsår i armen. Deretter påstod han at han hadde blitt skutt av en tilfeldig forbipasserende bil mens han var ute og jogget med en kompis.

Historien begynte imidlertid å slå sprekker da politiet tok kontakt med sykehuset hvor Kuch fikk behandling for skuddsåret.

– Det er svært bekymringsfullt at noen i det hele tatt kan finne på å gjøre som dette. Det er er alvorlig å dikte opp en falsk historie bare for å hjelpe seg selv, forteller Jason Nunez, som har etterforsket det bisarre sykefraværet i den amerikanske småbyen Pasco.

Daniel Kuch vil nå bli anmeldt for å ha avgitt falsk forklaring. Kompisen som skjøt har blitt arrestert og siktet for uforsiktig omgang med skytevåpen.

Politiet vil ikke uttale seg om hva slags type arbeidet Kuch har hatt, eller om han fortsatt har en jobb.

Personvernpolicy