Meny

For 40.000 i måneden får du tilbake eks’en

Ingen grunn til ikke å få en happy ending i disse dager. Foto: Scanpix
 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ja vel, så funka det ikke forrige gang, men det betyr ikke at det ikke er verdt å forsøke igjen. Spørsmålet er hvordan få eks’en tilbake?

Om den sedvanlige sjarmen ikke skulle være nok, kan det japanske firmaet Ladies Secret Service være behjelpelig.

For 40.000 kroner måneden blir du en klient av det firmaet som spesialiserer seg på å manipulere sine kunders tidligere partnere tilbake i forholdet.

- Etter vi har fått eks-partneren til å stole på oss pleier vi å nevne klientens navn i forbifarten og late som vi blir overrasket over å ha en felles venn, sier president i firmaet, Yoshiko Okawa, til Guardian.

Fremgangsmåten er nemlig ganske enkelt å gjøre seg til venns med klientens eks og overtale vedkommende om at han eller hun har gjort sitt livs feilskjær ved å gjøre det slutt.

De tre hundre ansatte i firmaet kalles for «fukuenya» - de som gjenknytter bånd, og bruker så vel tekniske hjelpemidler, som rådgivning og ren overtalelseskunst for å nå målet.

Agentene forsøker å lære seg så mye som mulig om sin nye venn, og utarbeider en plan for hvordan forsoningen skal gå til.

Et triks er å få eks'ene til å møtes på ren slump, for eksempel på gaten eller gjerne et sted begge har gode minner fra.

- Vi forteller også klienten hva han eller hun må forandre på for at forholdet skal fungere igjen. Det kan være en fraskilt kvinne som vi ha tilbake sin eksmann, men som vi mener må bruke mer tid til på utseendet eller kanskje rydde hjemme oftere, sier Yoshiko Okawa.

I 2005 hadde firmaet 110 oppdrag, i 2006 var de oppe i 430 og i løpet av 2007 hadde det oppadgående firmaet hele 800 oppdrag.

Hele operasjonen foregår i ytterste hemmelighet, og det forekommer at partnere gifter seg uten noen gang å vite hva de har blitt utsatt for. Suksessraten er på bortimot femti prosent.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus