Slik blir Norge i 2008

Slik blir Norge i 2008
Slik blir Norge i 2008

Kjendisastrolog Henning Hai Lee Yang spår et produktivt år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kinesiske kalendersystemet er verdens lengste kronologiske dokumentasjon. Det kan dateres tilbake helt til år 2637 f.kr og forteller ikke bare om årstidene, været og posisjonene til planeten, men også om menneskets skjebne.

Ifølge kalendersystemet er 2008 rottens år. ABC Nyheter spurte kjendisastrolog Henning Hai Lee Yang, hva vi har i vente.

Et positivt år for økonomien
Økonomi er et tema som har preget nyhetsbildet mye i det siste. Delvis på grunn av de negative aspektene rundt USA, og delvis på grunn av alle spekulasjoner vi har fått servert.

- Jeg tror ikke vi vil få en boligkrakk i år heller. Selv om boligmarkedet i USA sliter, vil ikke det påvirke vårt marked.

Flere store investorer kommer til å begå tabber, men rotten er ikke et år hvor det skjer store negative hendelser. Rotten signaliserer samhold, og rottene vil rotte seg sammen slik at det alltid vil være noe i gang for investorene også. Og allerede er det vel noen som har bommet litt når de har kjøpt seg inn i Norske skog.

Økonomien vil gå i sving, med litt opp- og nedturer, men den vil for det meste holde seg stabil. Mange spekulasjoner vil komme fra analytikere. Men jeg ser ingen grunn til bekymring, det ser ut til å bli et positivt år for allmennheten, smiler Yang.

Vær påpasselig med hygiene
Etter å få denne gladnyheten var vi veldig spente på å få vite om den kosmiske verden vil gi oss noen katastrofer.

- Nei, jeg kan heller ikke se at det blir noen katastrofer. Men jeg vil råde alle til å være ekstra påpasselige med hygiene. Uventede epidemier og pandemier kan plutselig dukke opp. Rottens år er mer utsatt for det enn andre år. Noen eksempler på epidemier er pesten og sars, som begge oppstod i rottens år.

Han forteller videre at det allerede har vist seg tendenser til epidemi i Kairo, hvor to kvinner nylig døde av fugleinfluensa. Men han mener dette ikke er noe vi trenger å bekymre oss for her.

Presidentvalget i USA
Hva så med det pågående presidentvalget i USA? Her mener Henning Hai Lee Yang at Hillary vil gjøre det skarpt. Begrunnelsen er at Hillary Clinton er født i grisens år, i 1947.

- Griser har lett for å bli toppolitikere eller statsledere. Jens og Kjell Magne er også griser. Og i USA ligger Hillary godt an til å bli heldiggris. Obama er født i 1961, som var oksens år. Oksene er inne i en fin periode av livet og vil ha det bra i 2008. Men det er ikke nok til å slå ut Hillary.

Norge i internasjonale konkurranser
I 2008 arrangeres det OL i Beijing og Melodi Grand Prix i Beograd. Yang mener at Norge kan gjøre det bra i begge konkurransene. Han spår at Norge vil hente hjem rundt fem gullmedaljer fra de olympiske sommerlekene.

- Og rent statistisk gjør Norge det bra i Melodi Grand Prix i rottens år. I år tror jeg det går veldig bra for Lene Alexandra. Hun er et friskt pust i konkurransen og er tilogmed mer PR-kåt enn meg, ler Yang.

Kultur vil prege nyhetsbildet
- Rotter står for mye festing, og i rottens år kan det bli mange spennende kulturelle hendelser som vil prege nyhetsbildet. Vi kommer blant annet til å få se noen nye artister på tv og oppleve mye nytt innen kultur. Når Operaen åpner vil Norge bli en verdenskjent kulturby som vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet, avrunder Yang med.

Henning Hai Lee Yang er for tiden aktuell med en ny bok som naturlig nok heter Rottens år. I boken kan du lese mer om hvordan 2008 vil se ut. Vil du vite mer om kinesisk astrologi kan du gå inn på www.yaingz.com.

Personvernpolicy