Pågrepet fordi musklene var for store

Pågrepet fordi musklene var for store
Pågrepet fordi musklene var for store

Politikvinnen syntes musklene hans var for store. Dermed måtte den svenske 27-åringen bli med på politistasjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kraftig svenske ble tvunget til å være med på stasjonen for å avlegge prøver, etter at en kvinnelig politibetjent mente at musklene hans var så store at de bare kunne skyldes ulovlige preparater.

Den kvinnelige politibetjenten kom i kontakt med 27 år gamle Tomislav Boduljak sent på natten i sentrum av Stockholm nylig, skriver svenske Metro.

Ifølge Boduljak var politikvinnen hyggelig til å begynne med, men da hun etter hvert fikk peilet samtalen inn på trening, ble stemningen annerledes. Boduljak ble anklaget for å bruke ulovlige preparater.

Tomislav nektet for at han at han drev med doping, men politikvinnen bestemte seg for å ta ham med på stasjonen for å få avlagt prøver.

Musklene til 27-åringen beskrives av politiet som unormalt store.

– Jeg spurte om hun ikke anså det for å være mulig å trene mye og spise sunt. Da svarte hun at om man ser ut slik som jeg, da forusetter hun at man er dopet, forteller Tomislav Boduljak til Metro.

Boduljak hevdet seg krenket av denne påstanden, og gikk med på å ta en urinprøve. Nå har prøveresultatet kommet, og dermed er svensken fri fra alle mistanker, melder nettstedet.

Tomislav Boduljak bestemte seg for å levere inn en motanmeldelse mot den svenske politikvinnen som kom med beskyldningene, men politiet skal ha henlagt saken to dager senere.

Janne Magnusson ved politiet i Stocholm karakteriserer politikvinnens oppførsel som litt for ambisiøs.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy