Snakk om sammentreff!

Snakk om sammentreff!
Snakk om sammentreff!

Far lot seg avbilde i lokalavis på jakt etter sin tapte datter. Datteren dukket opp på samme bilde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et desperat forsøk på å finne igjen en datter han ikke hadde hatt kontakt med på ti år, lot 58 år gamle Michael Dick avbilde i lokalavisen. Stor var overraskelsen da det viste seg at den tapte datteren dukket opp på samme bilde.

Det skriver den britiske avisen Suffolk Free Press, som er samme avis som den engelske familiefaren stilte opp i på leting etter datteren han ikke hadde hatt kontakt med på ti år.

Ifølge avisen hadde Michael Dick lett høyt og lavt etter den tapte datteren, inntil han til slutt valgte å oppsøke lokalavisen Suffolk Free Press, som lagde en egen sak om letingen.

Bildet som illustrerte artikkelen var av Michael og hans to yngre døtre, Shannon på 10 år og Samantha på 22.

Og som i en skjebnens lunefulle ironi skulle det vise seg at den tapte datteren også ble avfotografert på samme bilde. Trebarnsmoren Lisa (31) skimtes i bakgrunnen, der hun er ute og går tur sammen med sin mor.

Lisa forteller til Suffolk Free Press at hun fikk sjokk da hun så faren i avisen. Og sjokket ble enda større da hun skjønte at hun selv var med på bildet:

– Moren min og jeg hadde stått på nøyaktig samme sted som bildet ble tatt bare ett minutt tidligere, og dere kan se oss i bakgrunnen på vei ut av bildet. Det er helt utrolig.

Ifølge avisen valgte Lisa å flytte til en annen by da foreldrene hennes skilte seg. Og bare få dager før bildet ble tatt skal hun ha snakket med venner om at hun ønsket å prøve å spore opp faren sin igjen.

– Det er veldig snodig, kanskje var det skjebnen, forteller hun.

Lisa ringte opp faren sin straks etter at bildet stod på trykk. Han kunne heller ikke begripe det utrolige sammentreffet som igjen hadde ført dem sammen.

– Han trodde først det måtte være en spøk. Men så skjønte han at det var meg, og sa at han var glad i meg og at han savnet meg, forteller Lisa til lokalavisen.

Ifølge samme avis ble far og datter gjenforent samme kveld.

Personvernpolicy