Prinsesse Märtha Louise står fram som synsk

Prinsesse Märtha Louise (35) står fram som synsk, og at hun sier hun har hatt overnaturlige evner siden barndommen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Nå starter hun er alternativ skole, for å lære bort det å komme i kontakt med engler, ifølge Se og Hør.

Prinsessen har startet opp skolen Astarte Education sammen med Elisabeth Samnøy (39). Dette kommer fram av nettsidene til den nye skolen, www.astarte-education.com.

Synsk

Her står tobarnsmoren fram og forteller om sine evner som synsk.

- Jeg har alltid vært interessert i alternative behandlingsformer. Dette har nok sin bakgrunn i at jeg, fra en tidlig alder, har sett hvordan folk har det. Det vil si, jeg kunne ta inn stemninger hos mennesker jeg møtte. Jeg husker særlig en gang jeg traff en fremmed dame da jeg var liten. Jeg gikk bort til henne og sa at hun ikke trengte å være lei seg for mannen sin, det går nok bra med dere. Damen fikk hakeslepp og lurte på hvem det var som hadde sagt dette til meg. Det ble stor oppstandelse, og mange redde voksne, for det var jo ingen som ville at hun skulle tro det var dem som hadde sladret, skriver prinsessen ifølge skolens nye nettsider.

Tirsdag morgen lyktes ikke NTB å komme i kontakt med Marthas sekretær eller noen av talsmennene på slottet for en kommentar.

24.000 kroner

Astarte Education tilbyr en treårig opplæring i såkalt «reading», «healing» og «berøring». Utdanningen koster 24.000 kroner årlig.

Prinsessen er utdannet fysioterapeut og er terapeut i Rosenmetoden, og tatt utdannelsen ved «Holistisk Akademi».

- Jeg lærte å systematisere sanseinntrykkene til å lese andre og gjennom hestene lærte jeg å kommunisere med dyrene på et dypere nivå. Det var mens jeg holdt på hestene at jeg opptok kontakten med englene. Jeg har i senere tid skjønt verdien av denne enorme gaven og vil gjerne dele den med andre, kanskje nettopp med deg? spør Märtha Louise via skolens nettside. (©NTB)

Personvernpolicy