Åpen for alle - alltid

Nå blir det sol igjen!

Nå blir det sol igjen!
Nå blir det sol igjen!
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra i morgen av skinner sola.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Hopp i havet
I morgen blir det bedre vær - kanskje på tide med en dukkert? ( Foto: Scanpix)

- Det blir en klar bedring i været fra i morgen. Da kommer det inn et svakt høytrykk til Vestlandet og Sør-Norge, og det blir lange perioder med opphold og en del sol, forteller meteorolog Camilla Holmebakken ved Storm Weather Center.

LES OGSÅ: Raketter mot regnbyger

I Midt-Norge vil det fortsatt komme regnbyger i morgen, men sjansen er stor for at sola titter frem innimellom. Utover dagen på fredag blir det opphold sør for Trondheimsfjorden og i Møre og Romsdal.

Videre nordover blir det spredte regnbyger og perioder med sol fra Nordland og til Vest-Finnmark i morgen. I Øst-Finnmark starter dagen med litt gråvær, men det er utsikter for sol utover dagen.

På fredag blir det regnbyger i stort sett hele Nord-Norge, utenom Øst-Finnmark. Sola skinner igjen over nordlige deler av landet på søndag.

SJEKK OGSÅ: Været der du bor

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dessverre er gleden kortvarig for det solhungrige Sør-Norge: Allerede fra lørdag blir det nedbør over sørlige deler av landet, som fortsetter ut i begynnelsen av neste uke.

Videre kan meteorologen fortelle at det ligger et lavtrykk og lurer i vest, så prognosene for den kommende uka er ikke stort bedre enn denne.

- Det gjelder nok å gjøre det meste ut av soldagene mens vi har dem, sier meteorolog Holmebakken til ABC Nyheter.

(forsidefoto: Flickr)