Meny

Brukte tegnspråk – fikk bank

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem mann havnet i gruppeslagsmål etter at en døv manns tegnspråk ble misforstått.

Et brutalt masseslagsmål oppsto etter at en mann misforsto tegnspråket brukt av en døvstum mann i Anchorage, Alaska søndag, melder AP.

Hendelsen startet da Raymond Keith McWain kjørte forbi en lastebil med tre personer i. Den døvstumme mannen som satt i lastebilen snakket med de to andre ved hjelp av tegnspråk, men McWain oppfattet håndbevegelsene som frekke. Han tutet to ganger, før han kjørte bilen sin helt inntil lastebilen, mens han viste fingeren til de inne lastebilen.

Deretter kjørte han inn på parkeringsplassen til en pizzarestaurant. Lastebilen kjørte etter, og det var her bråket startet.

På parkeringsplassen begynte de tre mennene fra lastebilen å dytte på McWain, som svarte med å slå tilbake. Så kom fetteren til McWain, Daniel Harris, springende ut fra pizzarestauranten. Han klinte til den døve mannen så han gikk rett i bakken.

Så begynte skytingen. Flere skudd ble løsnet fra minst en person ifølge politiet. Nå undersøker de om Harris banket den døve med pistolen, og om et skudd kan ha gått av som følge av det.

Så snart skuddene begynte å hagle, stakk de tre mennene fra lastebilen fra stedet.

Da politiet kom til stedet fant de McWain liggende på parkeringsplassen, mens han blødde kraftig fra hodet og overkroppen. Politimennene trodde først han var blitt skutt, men det viste seg at han bare hadde fått en solid dose juling.

Senere samme kveld måtte også den døve mannen ta seg til sykehus for å få behandling.

Ifølge rettsdokumentene fant politiet Harris gråtende mens han satt på huk ved pizzarestauranten. Han ble den eneste politiet arresterte denne kvelden. På ham fant de nemlig 4.600 dollar og flere poser med amfetamin.

Forsidefoto: Flickr.com.

Helse og livsstil
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus