Åpen for alle - alltid

Rugbyspiller hadde tann i panna

Artikkelen fortsetter under annonsen

En rugbyspiller i Australia hadde tann innsydd i panna i tre måneder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Faksimile fra Daily Courier. Klikk på bildet for større versjon.Faksimile fra Daily Courier. Klikk på bildet for større versjon.

Brisbane (NTB-AP): At rugbyspillere er beinharde er ikke noe nytt, men Ben Czislowski hadde nok ikke regnet med at skulle bære på tanna til motstander Matt Austin i tre måneder etter at de to barket sammen under en kamp 1. april. Etter kampen måtte Czislowski sy et åpnet sår, og selv om Austin manglet en tann, var det ingen som sjekket hullet i Wynnum-spillerens panne.

Czislowski skjønte imidlertid at noe var galt da han fikk en øyeinfeksjon og slet med trøtthet og hodepine. I forrige uke oppsøkte han legen.

- Jeg kan le av det nå, men legen fortalte meg at det kunne blitt alvorlig på grunn av bakteriene, sa Czislowski som har beholdt tanna.

- Jeg har den hjemme på nattbordet. Hvis Austin vil ha den tilbake skal ha få det, men jeg har den som et bevis på at det faktisk skjedde, sier hardhausen.

Det er ikke første gang tenner har kommet på avveie i rugbysporten. I 2004 fikk Shane Millard også fjernet en tann fra panna. To år tidligere trodde Jamie Ainscough at han måtte amputere en svært infisert arm, da legene fant ut at en tann var roten til det onde. (©NTB)