Åpen for alle - alltid

B-B for B-gjengens Brasil

B-B for B-gjengens Brasil
B-B for B-gjengens Brasil
Artikkelen fortsetter under annonsen

... og V-V for Våpen-Valen og G-G for Grand Prix-Guri. Det har vært en hektisk uke med bokstavrim i riksmediedammen. P-Politiet har stått i begivenhetenes sentrum med mange p-pågripelser av smått og

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
FOTO:

Norge kom ikke til finalen i Melodi Grand Prix på grunn av en Øst-Europeisk konspirasjon, tror vår kommentator med et skrått blikk på ukens nyhetssaker.

På bildet til venstre kommer Grand Prix-Guri tilbake på hotellet i natt sammen med Stian Malme, leder av den NRK delgasjonen. Foto: Knut Falch / SCANPIX

Her er noen av ukens nyhetssaker:

Mandag: NRK kan melde at ikke alle er like lure. En rømt fange kom etter sigende tilbake til fengselet i Østfold fordi han hadde glemt mobilen sin. Men så ombestemte han seg, og stakk av igjen. Kort tid etterpå ble han pågrepet i Trøgstad uten dramatikk. Etter det gikk han kanskje på do, og om kvelden så han kanskje på tv. Og morgenen etter: frokost!? Spennende spennende.

Tirsdag: Sjokkbølgen av pågripelser feier videre over nyhetsredaksjonene, og sakene blir stadig mer vesentlige ettersom de involverer både utenlandske og norske kjendiser . En amerikansk tvkjendis er pågrepet for fyllekjøring, og beklager så meget . Men enda viktigere er det at en norsk tvkjendis ble pågrepet i fylla med maskingevær i helgen. Styrelederen i sameiet der personen bor sier til VG Nett at “kjendisen har vært eksemplarisk.”

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag: Etter at våpen-kjendisen ble outet av Se og Hør ble det fart i omtalen. I et åpenhjertig intervju med VG forklarer tvkjendis K. Våpen-Valen at han hadde fått uønsket nattebesøk i leiligheten sin, og at han reagerte resolutt på dette med å skyte sin egen dusj.

Torsdag: Politiet i både Norge og Brasil har lest Dagens Næringsliv , og klint til med en kjempearrestasjon av såkalte B-gjengmedlemmer i hytt og vær. B-gjengsaken er så saftig at den (nesten) setter A-sakene om Våpen-Valen og påstått truseløse Melodi Grand Prix-Guri i skyggen. Det tar helt av når det blir kjent at fotballspilleren Pelé er “innblandet”. Blir dette den nye NOKAS-saken? Spenningen er til å grafse i og beføle på.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredag: Norge kom ikke til finalen i Melodi Grand Prix på grunn av en Øst-Europeisk konspirasjon, og Aftenposten melder at det var det beste som kunne skjedd. “Dette viser at Melodi Grand Prix snart ligger død i Vest-Europa,” sier mannen bak Norges taperbidrag, svensken Thomas G:son. Og det er jo lov å håpe.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forøvrig kan Vårt Land melde at en død mann er nominert til kommunevalget i Sarpsborg av Kristent Samlingsparti. Død kristen mann som rider igjen... Det være Jesus! Halulelula!

I helgen og neste uke: Se opp for dommens dag, da Herren Jesus kommer for å gjøre vann til vin med vennene sine, vinne lokalvalget i Sarpsborg og dømme hedningene til å se den Norge-løse finalen i Grand Prix.

Andreas Andersen blogger for ABC Nyheter. Les mer på hans hjemmeside Andreasandersen.net.