Hvordan møttes dere?

På fest, på seminar med jobben, i heis eller over Internett? Nå vil vi høre hvor du traff kjæresten din.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Ifølge statistikker er det gjerne på arbeidsplassen eller på fest hos felles kjente at par treffer hverandre. Men det finnes helt sikkert langt mer spennende steder å møtes. Som for eksempel på marsvinutstilling, fjelltopp, rulletrapp eller i baksetet på en politibil.

Det finnes uendelig mange steder man kan treffe hverandre, men det vanligste er fortsatt jobb og fest. (Bildet er hentet fra kurthalsey.com)Det finnes uendelig mange steder man kan treffe hverandre, men det vanligste er fortsatt jobb og fest. (Bildet er hentet fra kurthalsey.com)

En gang hørte jeg om et par som var kjærester på Videregående. Men da skolen var over, dro de hver til sitt. Så gikk det et par år uten noen kontakt, før de plutselig traff hverandre igjen på campingplass i Italia. Og da bør det ikke lenger være noen tvil. Når man treffes på den måten, kan kontor og fest hos felles bekjente bare gå og legge seg.

Og det er akkurat

disse historiene vi ønsker å høre om her. Om disse uvanlige stedene folk har truffet hverandre og som kanskje attpåtil fikk dere til å skjønne at dette var «meant to be».

Skriv inn din historie i kommentarfeltet under.Les også:

Hva faller du for?
Bagatellene som blir store krangler
Småtingene som irriterer

Personvernpolicy