Skapt for nytelse: Hemmelig middag og sjekketriks

Jørn Hoels hemmeligheter ...

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jørn Hoel er musiker, kjent for sin hese stemme og sine kjærlighetssanger. Jørn er fra Tromsø, og han ga ut sin første plate tidlig på 80-tallet. Siden den gang har det kommet flere plater, blant annet sammen med vennen Steinar Albrigtsen - som han har spilt mye sammen med.

Jørn Hoel er etter sigende også en kjempeflink kokk, og svært så glad i god mat og drikke.

- Rødvin eller hvitvin?


- Rødvin

- Øl fremfor vin?


- Vin

- Rått eller kremert?


- Biffen skal være rå.

- Din ultimate sanselige opplevelse?


- Min største - nesten orgasmiske matopplevelse - er en fisketerrin laget av Eyvind Hellstrøm på Bagatelle.

- Rakfisk eller smalahove?


- Rakfisk.

- Har du mikrobølgeovn?


- Ja, men bruker den ikke.

- Kokt eller stekt egg?


- Begge deler. Kokt skal være bløtkokt, stekt må være med hel plomme.

- Hvilken vin ville du hatt med deg på en øde øy?


- Jeg ville tatt med meg to, Gevrey Charmbertin + Brunello di Montalcino.

- Cognac eller konjakk?


- Vielle Prune.

- Spiser du pizza grandiosa?


- Aldri.

- Har du noen rare matvaner?


- Nei, god mat er alltid godt.

- Akevitt - med eller uten grimaser?


- Begge deler, kommer an på hvilket nummer i rekken ...

- Favorittoppskriften?


- Vaktler fra Tysvær i Rogaland.

- Først suppe og så pannekaker - eller ja takk, begge deler?


- Gjerne begge deler.

- Hva spiser du på julaften?


- Pinnekjøtt og hjemmelaget multeis.

- Sushi eller brunost?


- Begge deler, takk.


- Hva MÅ du ha i kjøleskapet?


- Usaltet smør.

- Salt eller søtt?


- Begge deler, takk.


- Jeg glemmer aldri ...


- Da min nye kjæreste skulle ha middag i jenteklubben sin, og jeg laget en 5-retter på forhånd for henne. Jeg gjorde alt klart, slik at hun kunne sitte og få all æren for et fantastisk måltid.

- Er vel det beste sjekketrikset en mann kan planlegge!!!!

Les også:



Skapt for nytelse

Skapt for nytelse: Rå østers, kald Guiness, varm dame (Jan Vardøen)

Skapt til nytelse: Drømmer om lunt brød og fantastisk te (Hugo Broen)

Skapt for nytelse: Tvillingsjeler (Klaus Hagerup og Bibbi Børresen)

Skapt for nytelse: Spiser helst gammel mat (Halvor Heuch)

Skapt for nytelse: - Ja takk, begge deler! (Cato Zahl Pedersen)


Skapt for nytelse: Med Fino på øde øy ( Jan Pettersen)

Skapt for nytelse: Sanselig fødsel (Andreas Viestad)

Skapt for nytelse: Pinlig restaurantbesøk (Katharina Mowinckel)

Skapt for nytelse: Kublod og syrna mjølk (Arne Brimi)

Skapt for nytelse: Champagne i vektløs tilstand (Torkjell Berulfsen)

Flere...



Personvernpolicy