Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank tilbyr gode låneavtaler til sine kunder, i tillegg til flere andre banktjenester. En søknad via Axo Finans gir deg gode sjanser for å få tilbud om lån fra banken.

Santander Consumer Bank tilbyr lån, kredittkort, handlekonto og sparekonto. Banken tilbyr også en rekke gunstige forsikringer som kan komme godt med. Sender du en søknad om å låne penger uten sikkerhet via Axo Finans, er Santander en av bankene du kan motta tilbud fra. 

Forbrukslån fra en av verdens største banker

Santander Consumer Bank er en del av spanske Banco Santander, et av verdens største finanskonsern. Som nordisk bank i et internasjonalt selskap, har Santander gode forutsetninger for å tilby forbrukslån og refinansiering med lavest mulig rente. Søk via Axo Finans, og du kan motta et tilbud om å låne penger fra Santander. 

Med et forbrukslån fra Santander får du en fleksibel nedbetalingsplan, gode lånevilkår og hyggelig kundeservice. Renten er individuell og beregnes med utgangspunkt i din økonomiske situasjon og bakgrunn. Du må derfor sende inn en søknad før vi kan vite hva slags rentesats de kan tilby deg. 

Refinansiering av dyr gjeld

Du kan også refinansiere eksisterende lån hos Santander Consumer Bank. Dette er et godt økonomisk grep som gir deg bedre oversikt over økonomien, og som reduserer utgiftene knyttet til lånet. 

Refinansieringslånet brukes til å innfri alle tidligere lån, kredittgjeld og kjøpsfinansiering. På den måten samles gjelden i et nytt og større samlelån. Totalt sett får du lavere rente slik at du sparer penger, og du får én faktura i måneden i stedet for flere. 

Axo Finans sammenligner lån på dine vegne

Axo Finans sørger for maksimal besparelse ved å sende hver eneste søknad videre til et knippe banker og långivere. Dette betyr at bankene konkurrerer om å få deg som kunde, og ikke motsatt. Det er derfor større sjanse for å få tilbud om en lavere rente ved å søke via Axo Finans, enn ved å søke på egenhånd. 

Send inn en søknad i dag for å finne ut av hvilket rente Santander vil tilby deg.