Et kommersielt samarbeid med Crew Media.
Komplett bank

Komplett Bank

Hos Komplett Bank kan du låne penger uten krav til sikkerhet. Søk forbrukslån via Axo Finans, og Komplett Bank kan være en av bankene som gir deg et godt tilbud på lån

Komplett Bank ble lansert av Komplett Group i 2014, og samarbeider tett med nettbutikken av samme navn. I løpet av kort tid har Komplett Bank rukket å bli en av de ledende forbruksbankene i Norge, i tillegg til å tilby bonusprogram på Komplett.no. Banken har i dag virksomhet i både Norge, Sverige og Finland.

Lån uten sikkerhet fra Komplett Bank

Komplett bank tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet. Det passer fint for deg som trenger penger til store eller små prosjekter, eller som trenger finansiering i forbindelse med for eksempel en ferietur. Banken stiller ikke krav til sikkerhet for at lånet skal bli innvilget. 

Et lån uten sikkerhet er et fleksibelt lån som kan brukes på det du ønsker. Komplett Bank stiller ingen krav til at du må bruke pengene til et spesielt formål, så det er opptil deg å bestemme. 

Søker du lån uten sikkerhet via Axo Finans, kan Komplett Bank være en av långiverne som mottar søknaden din. Aksepterer du tilbudet om et Komplett Bank forbrukslån, får du:

 • En fleksibel nedbetalingstid
 • Gode lånevilkår
 • Hyggelig kundeservice
 • En gunstig rente

Refinansiering med Komplett Bank

Et lån fra Komplett Bank kan også brukes til refinansiering. Har du tidligere tatt opp forbrukslån eller andre kreditter, kan refinansiering spare deg for penger. Gjennom refinansiering får du en lavere rente på gjelden slik at rentekostnadene reduseres. 

Med et refinansieringslån fra Komplett Bank har kunder spart tusenvis av kroner på lavere gjeldsrenter. 

I tillegg til å spare penger på renter, brukes refinansieringslånet også til å samle opp all eksisterende gjeld. I stedet for flere fakturaer og flere forfallsdatoer i måneden, får du bare én. Det gir deg bedre oversikt og kontroll på økonomien.

Komplett Bank Mastercard

Kredittkortet fra Komplett Bank passer flott for deg som handler mye. Du får bonus på alle varekjøp og opptil 100 000 kroner i kredittgrense. Bakt inn i kortet er også en rekke forsikringer som gjør det både trygt og fordelaktig å bruke til alle innkjøp. Du får blant annet:

 • Betalingsforsikring
 • Kjøpsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Forsikring mot ID-tyveri

Få lånesøknaden behandlet av Komplett Bank

Når du søker om å låne penger via Axo Finans, er Komplett Bank en av långiverne som kan behandle søknaden din. For å få innvilget et lån må du:

 • Søke om å låne mellom 10 000 og 500 000 kroner
 • Ha fylt 23 år
 • Ha en registrert liknet inntekt
 • Ikke ha aktive inkassosaker

Axo Finans sender søknaden til flere banker og långivere samtidig, og sørger dermed for at bankene må konkurrere om å vinne den samme kunden. Dette resulterer i at bankene strekker seg langt for å gi deg et godt tilbud. Axo Finans sammenligner alle tilbudene som kommer i retur, og presenterer det beste tilbudet for kunden. 

For deg som kunde er det helt kostnadsfritt å bruke Axo Finans sine tjenester. Skulle du takke ja til et tilbud, er det den aktuelle banken som betaler finansagenten. Det er i tillegg uforpliktende å sende inn en søknad og tilbudet har en gyldighet på 30 dager. Dermed har du god tid på å bestemme deg.