Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Ikano bank

Hos Ikano Bank kan du få forbrukslån, refinansiering, kredittkort og gunstige spareprodukter. Banken er en av de ledende bankene i Norden som Axo Finans samarbeider med.

Ikano Bank var opprinnelig eid av den svenske møbelgiganten IKEA, som ble etablert av Ingvar Kamprad i 1943. I dag er Ikano Bank et uavhengig selskap eid av familien Kamprad. Bak slagordet “Inte för de rika, men för de kloka” ligger det et ønske om å ha vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. 

Søker du forbrukslån eller refinansiering via Axo Finans, er Ikano Bank en av bankene som kan behandle søknaden din. Det er trygt og enkelt å søke, og du får svar på søknaden med en gang. 

Forbrukslån og refinansiering

Noen av bankproduktene Ikano Bank leverer er forbrukslån og refinansiering. Forbrukslån er et lån uten sikkerhet som kan brukes til det du har lyst til, mens et refinansieringslån brukes til å innfri eksisterende forbruksgjeld. 

Har du allerede tatt opp forbrukslån og kanskje opparbeidet deg kredittgjeld, kan refinansiering være aktuelt. Ikke bare får du bedre kontroll på de faste utgiftene, du vil også spare penger på å redusere rentekostnaden. 

Ikano Visa

Ikano Visa er et kredittkort med et svært godt bonusprogram. Du får blant annet:

  • Faste rabatter
  • Betalingsutsettelse
  • Gode forsikringsordninger

Rabattordningene får du på en rekke av landets bensinstasjoner, i tillegg til mat- og dagligvarer. Du får også nye og utvalgte rabatter hver eneste måned. Er du glad i å handle, er Ikano Visa et godt kredittkort for deg.