Et kommersielt samarbeid med Crew Media.
Chambre Séparée Oslo - få en oversikt her

Chambre Séparée Oslo

Et Chambre Séparée er et godt valg for selskaper på mellom 10 og 20 personer. Dette er spesielt populært i for eksempel bursdagsselskaper, julebord eller jubileer.

👍Mest populær
Rated 0 out of 5
10000 – 500000 kr

Lånebeløp

6.99 – 19.30 %

Effektiv rente

20 år

Aldersgrense

1 deg

Utbetaling

Annonselenke Søk nå
Eksempel: Eff.rente 9,61%, 150.000,-, o/5 år, etabl.geb. 900,-, Totalt: 195.720,-

Her finner du Chambre Separee i Oslo

Her kan du holde lukket selskap

Et Chambre Séparée er en privat eller semi-privat avdeling i en restaurant, hvor grupper får sitte i fred samtidig som de kan bestille fra den vanlige à la carte-menyen. Det passer derfor perfekt for lukkede selskaper som ønsker servering. 

Vanligvis får hele gruppen plass rundt et stort bord. Samtidig må ikke rommet være så stort at det er vanskelig å prate sammen. Chambre Séparée er vanligvis også tilrettelagt på en slik måte at det er enkelt å holde taler, spille av en video eller arrangere annen underholdning. 

Les mer: Forbrukslånkalkulator

Lunsjmøter

Book Chambre Séparée hvis du vil arrangere et litt annerledes lunsjmøte. Da kan dere sitte uforstyrret og arbeide, samtidig som dere får servert mat og drikke. Dere kan for eksempel starte med møtet, og fortsette utover dagen og kvelden hvis det er ønskelig. 

Julebord

På julebord med jobben er det vanlig å holde taler, og da passer det fint med et eget lokale atskilt fra de andre gjestene i restauranten. I noen Chambre Séparée er det opplegg for mikrofon og annet teknisk utstyr som kan brukes. 

Styremøte

Kom dere ut av kontoret og arranger styremøtet i Chambre Séparée, for å få endret atmosfæren på møtet. Har dere kontorer i Oslo, finnes det med all sannsynlighet et Chambre Séparée rett i nærheten. Ønsker du å invitere flere digitalt er webinar eller online streaming av møtet en løsning du kan benytte deg av. 

Feiringer med små selskap

En spesiell anledning er en god grunn til å feire. Chambre Séparée i Oslo passer også utmerket for mindre feiringer som bursdagsselskap, jubileer og konfirmasjon – dersom du foretrekker å komme til ferdig dekket bord og få maten servert. 

Les også: Hvor mye kan man låne?

Intimt selskap med privat atmosfære

Ved å booke Chambre Séparée får du det beste fra to verdener: Profesjonell bevertning innenfor private rammer. Skal du holde et intimt og personlig selskap, eller har behov for et privat rom av andre grunner, finner du en rekke gode alternativer i Oslo. 

Før du begynner å lete etter et egnet lokale, kan du reflektere over to ting: Hva slags mat har du lyst på, og hvilke omgivelser ser du for deg? I Oslo finnes det Chambre Séparée som serverer alt fra italiensk pizza til norsk husmannskost, i lokaler som er moderne, historiske, industrielle eller retro. 

Klarer du å svare på dette, er det enklere å velge blant de mange flotte alternativene.