Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Bank Norwegian

Bank Norwegian samarbeider med Axo Finans om å tilby det beste forbrukslånet på markedet. Sender du en søknad om å låne penger via Axo Finans, kan Bank Norwegian være den långiveren som gir deg den laveste effektive renten og de beste vilkårene.

Bank Norwegian er et heleid datterselskap av flyselskapet Norwegian. Opprinnelig ble Bank Norwegian startet som en støtteplattform for Norwegian Air Shuttle sitt fordelsprogram Norwegian Reward, men etter å ha fått konsesjon fra Finansdepartementet i 2007 kunne selskapet starte med bankvirksomhet. 

Forbrukslån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian er en av Skandinavias ledende banker, og tilbyr tjenester til det norske, svenske, danske og finske markedet. Banken tilbyr forbrukslån, kredittkort og innskuddskonto. 

Et forbrukslån fra Bank Norwegian passer deg som skal refinansiere gammel gjeld, eller deg som trenger penger til små eller store prosjekter. Du kan innfri hele eller deler av lånet når som helst uten ekstra kostnader. Den nominelle renten starter på så lite som 6,99%, og blir bestemt etter søkerens økonomiske situasjon og bakgrunn. 

Noen ganger oppstår behovet for penger der og da, og ikke et par uker frem i tid. Da er det fint å ha mulighet til å etablere forbrukslån hos Bank Norwegian. Søker du lån uten sikkerhet via Axo Finans, kan Bank Norwegian være en av bankene som vurderer søknaden din. 

Refinansiering

Et lån uten sikkerhet fra Bank Norwegian kan brukes til å refinansiere eksisterende gjeld. Det innebærer at lånet går til å innfri tidligere lån, kredittkort eller kjøpsfinansiering, og samle den totale gjelden i et nytt og større samlelån. 

Refinansiering gjøres for å få bedre oversikt over økonomien og for å spare penger på rentekostnader. Axo Finans sørger for maksimal besparelse ved å sende søknaden din til flere forskjellige banker og långivere for å finne lånet med lavest rente. Dette kan være Bank Norwegian eller en annen bankvirksomhet. 

Kredittkort og cashpoints på kjøp

Kredittkortet fra Bank Norwegian er et av markedets beste, spesielt hvis du reiser mye. For hver gang du bruker kortet tjener du cashpoints som kan brukes til å kjøpe flybilletter på norwegian.no. I tillegg kan du få reiseforsikring og andre fordeler. 

Norwegian-kortet har en rentefri periode på 45 dager, og den maksimale kredittgrensen du kan søke om er 100 000 kroner. Merk at kredittgrensen settes individuelt og kun kan økes etter at du har bevist at du er en god betaler. 

Axo Finans og Bank Norwegian

Alle søknader sendt via Axo Finans blir videreformidlet til et knippe av Nordens ledende banker og långivere. Du kan søke om lån uten sikkerhet fra 10 000 til 500 000 kroner, med en nedbetalingstid på opptil fem år. Dersom du refinansierer kan du få en nedbetalingstid på hele 15 år. 

Axo Finans hjelper kunder med å finne billige låneavtaler. Dette gjøres ved å sende den samme søknaden til behandling hos flere banker samtidig. Da må bankene konkurrere om å vinne kunden, i stedet for at kunden skal oppsøke hver bank. Dette er grunnen til at du mottar et bedre tilbud via Axo Finans enn du klarer å skaffe ved å kontakte bankene direkte. 

Når du søker om forbrukslån via Axo Finans, kan Bank Norwegian være en av långiverne som behandler søknaden din. Renten som tilbys er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Da finner du ut om Bank Norwegian er din beste match, eller om det er en annen långiver som kan gi deg et enda bedre tilbud.