Meny

Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140.256.

Selskapslokaler Oslo

Uansett om du skal arrangere et stort eller lite selskap, er det viktig å finne de riktige lokalene som passer til anledningen.

Står du for eksempel som arrangør for et stort julebord, er det kanskje viktig at lokalet har en scene – skal du derimot arrangere en navnefest, er det kanskje viktigere med et intimt lokale med masse sjarm. 

 

Her finner du selskapslokaler i Oslo

 

Uansett anledning – et godt lokale løfter festen, og bidrar til topp stemning for alle gjestene. 

 

Det finnes en rekke gode selskapslokaler i Oslo, og det er egentlig bare fantasien som setter grenser for du kan ha festen din og hva dere kan gjøre. Det finnes også mange gode alternativer for en fest på budsjett. 

 

Arranger en temafest

Har du lyst til å arrangere et minneverdig selskap, bør du arrangere en temafest som passer til lokalene og omgivelsene. Hva med å arrangere piratfest ombord en båt? Eller en mord og mysterier-middag i historiske omgivelser? Ved å velge det rette lokalet, kan du sette stemningen for hele festen. 

 

Forslag til temafest:

Noen gode forslag til temafest kan være kjendisfest, fargefest, bad taste-party, 90-tallsfest, karneval, Gatsby, Western eller parykkfest. Velg noe som er enkelt og morsomt for deltakerne, slik at det blir enklere for alle å engasjere seg. Det blir garantert en minneverdig fest!

 

Selskapslokaler i Oslo på budsjett

Dersom budsjettet er trangt, kan du gjøre mye med litt innsats og kreativitet. Skal du gjøre mye selv, er det også viktig å sette av ekstra tid til å planlegge og forberede selskapet. Du kan gå på loppemarkeder eller bruktbutikker for å finne dekorasjoner og kostymer, eller lage antrekk selv hvis du er kyndig med en symaskin. 

 

Du kan også spørre om gjestene vil bidra med mat og kaker. Hva med å arrangere spansk aften hvor alle gjestene tar med seg en tapasrett?

 

Det finnes en rekke rimelige selskapslokaler i Oslo, hvor man kan ta med alt av mat og drikke selv. Dermed kan du holde kostnadene nede, og fortsatt ha et uforglemmelig selskap.

 

Tips til finansiering

Ulike typer arrangementer

Ulike typer arrangementer har behov for ulike typer lokaler. Om det er konferanse, fest, julebord, bryllup eller konfirmasjon, stilles det ulike krav. Antall deltakere og tidspunkt på dagen kan også legge føringer for hvilke lokaler som passer. 

 

Det er også viktig å tenke over serveringen. Ønsker dere å komme til en ferdig middag med flere retter, skal dere leie catering eller ønsker dere å ta med maten selv? 

 

I tillegg er ofte lokasjonen en viktig faktor i valg av selskapslokale, og i Oslo finnes det en rekke valgmuligheter. Du finner både lokaler midt i sentrum, lokaler som ligger landlig og idyllisk til og lokaler som er noe midt i mellom. Oslo har også et flott fjordområde å by på, og du finner både lokaler langs fjorden, lokaler på øyer i fjorden og lokaler som flyter på fjorden. 

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg