Regnvær kan ha ødelagt coronatester i Lyngdal

680 personer ble testet for korona i Lyngdal søndag. Nå kan regnvær ha ødelagt noen av testene. De siste to dagene er det registrert mange smittede etter at et rumensk miljø organiserte flere religiøse samlinger i kommunen.
680 personer ble testet for korona i Lyngdal søndag. Nå kan regnvær ha ødelagt noen av testene. De siste to dagene er det registrert mange smittede etter at et rumensk miljø organiserte flere religiøse samlinger i kommunen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndag ble 680 personer i Lyngdal testet for corona. Kraftig regnvær kan ha gjort informasjon på noen av testene uleselig, opplyser kommunen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi brukte tusjer til å notere informasjon på testene. Regnet har gjort noen av testene uleselige. Vi anbefaler alle som ikke får svar i løpet av fire dager, om å kontakte oss på nytt for ny test, sier Jan Kristensen, ordfører i Lyngdal kommune til Fædrelandsvennen.

Han tror ikke det er mange prøver som er ødelagt, men tør ikke tippe et antall.

I kjølvannet av smitteutbruddet i kommunen ble 300 barn og unge innkalt til testing søndag. Ytterligere 380 personer dukket opp, og på det verste var ventetiden fire timer.