Liverpool-linket spiss på vei bort fra Leipzig

Leipzigs Timo Werner er på vei bort fra klubben. Liverpool er nevnt som en av klubbene som kan være aktuelle for 23-åringen. Foto: AP Photo /Jens Meyer / NTB scanpix.
Leipzigs Timo Werner er på vei bort fra klubben. Liverpool er nevnt som en av klubbene som kan være aktuelle for 23-åringen. Foto: AP Photo /Jens Meyer / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tyske angriperen Timo Werner ser ut til å forlate Bundesliga-klubben Leipzig. Bayern München og Liverpool er to av flere klubber som er linket til spissen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi ønsker å forlenge kontrakten og beholde ham, men man har gitt uttrykk for at han sannsynligvis ikke kommer til å gjøre det, sier Leipzig-direktør Oliver Mintzlaff til Sky TV etter 2-0-seierne mot Wolfsburg lørdag.

Den tyske spissen har kontrakt til 2020, men det er forventet at han vil forlate den tyske klubben etter sesongen dersom han ikke forlenger kontrakten. Går 23-åringen ut kontraktstiden vil ikke Leipzig få en kroner når Werner forlater klubben.

Dietrich Mateschitz, østerrikeren som eier store deler av Red Bull, Leipzigs hovedsponsor, sier 23-åringen ikke vil være en billig spiller å hente.

Bayern München er en av klubbene som ligger langflate etter Werner. De tyske serielederne skal være villige til å bruke mye penger på å fornye laget. Før jul sa Werner at München er det eneste stedet han ville flytte til dersom han fortsette å spille i Tyskland.

Også Liverpool er hyppig nevnt som en aktuell ny klubb for den tyske spissen, som står med 14 mål på 26 kamper. Ett av målene satte Werner inn i lørdagens seier mot Wolfsburg.