Solskjær: – Ingen vil huske denne kampen om noen år om vi ender i topp fire

Video: Solskjær møtte pressen etter kampen.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United imponerte ingen i 2-1-seieren over West Ham lørdag. Ole Gunnar Solskjær mener prestasjonen er glemt om laget hans blir blant de fire beste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

To straffemål fra Paul Pogba var nok til å senke West Ham, men prestasjonen sto ikke til 20 i stil på Old Trafford lørdag.

West Ham hadde feilaktig annullert scoring, i tillegg til skudd i tverrligger og en mesterlig redning av David de Gea. Det hadde ikke vært ufortjent om gjestene hadde fått med seg minst ett poeng fra Manchester.

Likevel mener Solskjær at ingen bryr seg om akkurat denne kampen om United tar seg til mesterligaen også for neste sesong.

– Vi var heldige, vi fikk tre poeng. Men ingen vil huske denne kampen om noen år om vi ender topp fire, sa Solskjær på pressekonferansen etter den knepne seieren.

– Jeg kan ikke legge skjul på det. Noen ganger får man mer enn man fortjener. I dag var en av de kveldene.

Glitrer ikke

United har tapt to av de siste tre og fire av de siste seks. De har ikke imponert nevneverdig siden Solskjær ble permanent manager i slutten av mars. Man må nesten helt tilbake til FA-cupkampen mot Chelsea, der de tok seg videre etter 2-0 på Stamford Bridge, når det snakkes om meget gode prestasjoner fra United.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Selv om de har slått Crystal Palace, Southampton, Watford og nå West Ham siden den nevnte Chelsea-kampen, har de ikke imponert voldsomt. Likevel er de på skuddhold til topp fire.

United ligger på 5.-plass i Premier League med 64 poeng, to bak Chelsea. Opp til Tottenham på 3.-plass er det fire poeng med fem kamper igjen.

Tøff bortekamp

Først venter en uhyre tøff bortekamp mot Barcelona i mesterligaen tirsdag. Det skjer bare tre dager etter lørdagens sene kamp.

– Jeg forstår det ikke. Noen må forklare meg hvorfor man først spiller en onsdag kveld og deretter tirsdag kveld den påfølgende uken. De andre lagene spilte tirsdag kveld og så trenger de ikke spille før onsdag kveld, sa Solskjær til VG.