Bjørn Dæhlie opplever knallsalg på fjellet

Bjørn Dæhlie er en av flere norske idrettshelter som har gjort det bra i næringslivet etter at karrieren tok slutt. I fjellhyttemarkedet har han tidligere gjort seg bemerket på Kvitfjell, Trysil, Sjusjøen og svenske Åre. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Bjørn Dæhlie er en av flere norske idrettshelter som har gjort det bra i næringslivet etter at karrieren tok slutt. I fjellhyttemarkedet har han tidligere gjort seg bemerket på Kvitfjell, Trysil, Sjusjøen og svenske Åre. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fundamentgruppen er godt i gang med prosjektet Hafjelltunet, som bygges i delt eierskap med Bjørn Dæhlies Sisa Invest.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

( Finansavisen): I alt skal det bygges omtrent 40 leiligheter med en total salgsverdi på rundt 125 millioner kroner helt inntil alpinanlegget.

Finansavisen kan fortelle at det er solgt 24 leiligheter for til sammen 75 millioner kroner i løpet av én uke.

- Det er ytterst sjelden at salget av fritidsboliger går så bra. Vi kunne ikke gjort det bedre den første uken. Vi kan jo aldri vite på forhånd, men her har vi truffet veldig godt, sier Terje Gjeisklid i Fundamentgruppen til Finansavisen.

Fundamentgruppen og Sisa Invest har flere prosjekter sammen utenom Hafjelltunet, blant annet på Sjusjøen, der 86 leiligheter skal bygges i området der Sjusjøen Høyfjellshotell lå tidligere. 20 av 24 leiligheter er solgt i trinn én. I trinn to er åtte av 20 leiligheter solgt.

- Hvordan vil du beskrive dagens fjellhyttemarked?

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Markedet er godt. Vi har bygd mye på Mosetertoppen og solgt bra der også. Alpindestinasjonene gjør det sterkt, sier Gjeisklid til Finansavisen.

Bjørn Dæhlie er en av flere norske idrettshelter som har gjort det bra i næringslivet etter at karrieren tok slutt. Mye på grunn av vellykkede eiendomsinvesteringer. I fjellhyttemarkedet har han tidligere gjort seg bemerket på Kvitfjell, Trysil, Sjusjøen og svenske Åre. Nå er han altså på plass med investeringer også på Hafjell.

Les også: Blar opp 500 mill. for Gardermoen-tomt

(Artikkelen er først publisert av hegnar.no)