Solskjær fortsetter med samme oppskrift

Ole Gunnar Solskjær jakter revansj mot Wolverhampton på Molineux tirsdag.
Ole Gunnar Solskjær jakter revansj mot Wolverhampton på Molineux tirsdag. Foto: Martin Rickett / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær ser ingen grunn til å endre på tilnærmingen som har ført Manchester United opp i kampen om en mesterligaplass neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da nordmannen overtok som United-manager i desember lå storklubben elleve poeng bak 4.-plassen i Premier League. Nå er det nærmest dødt løp mellom United og tre andre lag om 3.- og 4.-plassen, som vil gi mesterligaspill til høsten.

– Da vi kom inn for tre måneder siden lå vi elleve poeng bak. Nå er vi i den posisjonen. Vi må bare gå inn til de sju neste kampene med innstillingen vi har hatt, sa Solskjær på pressekonferansen foran tirsdagens bortekamp mot Wolverhampton.

– Vi hadde en innstilling om at vi ikke hadde noe å tape, «la oss gå for det, og se hvor det fører oss». Det er ingen grunn til å endre tilnærming nå. Noen ganger har du mer ball og dominerer, andre ganger må du forsvare deg mer. Men intensjonen må være å angripe når vi har ballen, fortsetter Solskjær.

Les også: Solskjær-seier i første kamp som fast United-manager

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Duo får klarsignal

Kristiansunderens lag ble slått ut av FA-cupen av nettopp Wolves for to uker siden. Tirsdag møtes lagene igjen, og Solskjær fikk spørsmål om hva United har å lære av 1-2-tapet sist.

– En hel del. Og det er vi nødt til, for vi møter et godt lag. Det er slik at vi vil få det resultatet vi fortjener. Sist gang spilte vi ikke bra mot dem, det var ikke høyt nok tempo, og det var uvant for oss å ha så mye ballbesittelse, forklarer United-sjefen.

Solskjær slipper å bekymre seg for mange skader foran kampen. Victor Lindelöf er klar for spill igjen etter å ha stått over mot Watford i helgen, mens også Anthony Martial er friskmeldt. På skadelisten er Alexis Sánchez, Eric Bailly, Matteo Darmian og Antonio Valencia.

Les også: Solskjær: – Jeg gjør alt for klubben med kjærlighet