Napoli sløste i 0-0-oppgjør mot Torino

Lorenzo Insigne og Napoli-spillerne sløste med sjansene søndag mot Torino. Foto: Cesare Abbate / ANSA via AP / NTB scanpix
Lorenzo Insigne og Napoli-spillerne sløste med sjansene søndag mot Torino. Foto: Cesare Abbate / ANSA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Napoli hadde flere enorme muligheter i søndagens hjemmekamp mot Torino, men klarte ikke overliste gjestenes målvakt Salvatore Sirigu.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Både Lorenzo Insigne, Arkadiusz Milik og Dries Mertens hadde flere store sjanser, men Sirigu sto som en levende vegg i Torino-målet og sørget for et sterkt bortepoeng.

Nærmest av alle var Insigne kvarteret før full tid. Napoli-kapteinen fikk ball ute til venstre og prøvde å curle den i lengste kryss på første touch, men ballen smalt rett i stolpen.

Mertens fikk så muligheten på overtid med et frispark fra nærmere 30 meter, men skuddet snek seg like utenfor.

Minuttet etter var VAR i fokus. Andrea Belotti kom alene med David Ospina, men ble løpt ned av Kevin Malcuit. Først ga dommer Michael Fabbri gult til Allan, som gjorde at brasilianeren måtte av banen med to gule.

Men etter å ha fått beskjed på øret, omgjorde han det gule til Allan med gult til Kevin Malcuit. Dermed avsluttet Napoli kampen med elleve mann.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Poengtapet gjør at tabelltoer Napoli nå er 13 poeng bak Juventus, som cruiser inn til nok en Serie A-tittel med 14 kamper igjen.

Et Mauro Icardi-løst Inter slo Sampdoria 2-1 tidligere på kvelden. De svarte og blå fra Milano ligger på tredjeplass, sju poeng bak Napoli og fire poeng for Milan.

Les også: Moen imponerte i første løp etter skadeavbrekket