Trenerforeningens leder fikk ikke følge RBK-rettssaken

Stein Kimsås-Otterbech (t.h.) er advokat for Kåre Ingebrigtsen i rettssaken han og Erik Hoftun har anlagt mot sin tidligere arbeidsgiver Rosenborg. Den tidligere trenerduoen Ingebrigtsen og Hoftun mener de ble oppsagt fra trenerjobben på usaklig grunnlag.
Stein Kimsås-Otterbech (t.h.) er advokat for Kåre Ingebrigtsen i rettssaken han og Erik Hoftun har anlagt mot sin tidligere arbeidsgiver Rosenborg. Den tidligere trenerduoen Ingebrigtsen og Hoftun mener de ble oppsagt fra trenerjobben på usaklig grunnlag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trenerforeningens leder Teddy Moen ønsket å følge rettssaken mellom RBK og trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun fra tilhørerplass, men måtte forlate salen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Moen var på plass da saken ble innledet i rettssal 310 i Trondheim tinghus mandag morgen. Han er samtidig oppført som vitne i saken, og vitner har i utgangspunktet ingen adgang til å følge saken fra rettssalen.

Kåre Ingebrigtsens advokat Stein Kimsås-Otterbech argumenterte samtidig med at all den tid rettsforhandlingene TV-overføres, burde Moen gis adgang til å være til stede.

– Han er ingen part, og er ingen del av saksøkersiden. Det er mer en anmodning, sa Kimsås-Otterbech.

Koteng: – RBK-trenerne var illojale

RBK-advokat Kristian Nordheim motsatte seg anmodningen. Han Henviste blant annet til at Moen allerede torsdag la ut sin mening om saken på sin Facebook-side.

– Det er åpenbare grunner til at han ikke bør være til stede. Vitner bør være vitner, og bør ikke høre forhandlingene, sa Nordheim.

Tingrettsdommer Anne Marie Selvaag besluttet derfor at Moen måtte gå på gangen.

Rettssaken er i gang i Trondheim tinghus. Kimsås-Otterbech åpnet rettssaken etter en innledning fra Selvaag.

Bakgrunn: Kamp om penger og treneres stillingsvern i gang i Trondheim