Fortsatt ikke bekreftet identitet på avdød person i Sandnes

En død person ble torsdag funnet i et bygg i Sandnes der det pågår rivingsarbeider. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning.Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix
En død person ble torsdag funnet i et bygg i Sandnes der det pågår rivingsarbeider. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning.Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Personen som ble funnet død i en bygning i Sandnes torsdag, har stått på politiets savnetliste, men identiteten er ikke bekreftet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi venter på sikker identifikasjon, og dette kan ta noe tid, sier Lone Wickstrøm, avsnittsleder på personseksjonen i Sør-Vest politidistrikt mandag.

Det var bygningsarbeidere som fant den døde personen i den ubebodde, kommunale bygningen i Langgata 72 torsdag ettermiddag. Politiet mener dødsfallet er mistenkelig og har derfor startet etterforskning.

Avdøde ble obdusert fredag, og politiet venter på obduksjonsrapporten, sier Wickstrøm.

– Ifølge opplysninger politiet sitter på, har bygningen stått tom i sju-åtte år. Vi holder nå på å kartlegge hvilke aktiviteter det har vært her de siste årene. Hvis noen har sett aktivitet i huset de mener politiet bør ha kjennskap til, kan de melde dette til politiet, sier avsnittslederen.

Fredag opplyste Wickstrøm at avdøde bar preg av å ha vært død i lang tid, i opptil flere år.

– I tilknytning til avdøde har vi funnet ID, og på denne bakgrunnen har vi varslet pårørende. ID-en er ikke sikker, så vi kommer ikke til å gå ut med navnet på vedkommende ennå, sa Wickstrøm før helgen.

Avdøde er en av 117 som er meldt savnet i Sørvest politidistrikt.