Hareide: Perspektivrik nyttårstale som må følges opp

Statsminister Erna Solberg holdt en fin nyttårstale, syns KrF-leder Knut Arild Hareide. Her fra et møte i NRK i november. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Statsminister Erna Solberg holdt en fin nyttårstale, syns KrF-leder Knut Arild Hareide. Her fra et møte i NRK i november. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

KrF-leder Knut Arild Hareide roser i utgangspunktet statsminister Erna Solbergs (H) nyttårstale, men sier han forventer at hun følger opp ordene med handling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Solbergs nyttårstale kretset i stor grad rundt barna, familien og hvordan statsministeren ønsker at det norske samfunnet skal være det som er best til å gi barn og ungdom trygghet og muligheter.

KrF-leder Hareide sier til NTB at han syns statsministeren holdt en perspektivrik og verdibasert nyttårstale.

– Jeg er spesielt glad for at hun vier store deler av nyttårstalen til å løfte fram barn og unge – og særlig de mest sårbare. Her må de gode ordene følges opp med handling i praksis! Det er også både positivt og riktig av statsministeren å sette de lave fødselstallene på dagsorden. Også dette er et område der ord må følges opp med politiske virkemiddel der det er mulig, sier Hareide.