Solskjær mener spillerne må glede seg til å spille på Old Trafford

Video: Solskjær om den nye jobben: – Det er en ære.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær kan ikke vente med å lede Manchester United på Old Trafford for første gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Solskjærs første hjemmekamp som Manchester United-manager er mot nedrykkstruede Huddersfield onsdag.

Etter å ha tatt over som midlertidig manager etter José Mourinho fikk tilskuerfavoritten en drømmestart.

United-spillerne gikk amok mot Cardiff i Wales og vant 5-1. Det var første gang Manchester United scoret fem mål i Premier League siden Alex Ferguson ga seg i mai 2013.

– Selvfølgelig må man prøve å holde følelsene i sjakk, fordi jeg er der for å gjøre en jobb. Jeg må være fokusert, sa Solskjær før hjemmedebuten.

– Det er ikke lett. Jeg tror ikke det vil bli lett, men jeg ser fram til det og tror gutta ser fram til å spille på Old Trafford. Det er nøkkelen. Vi må glede oss til å spille her, fortsatte nordmannen.

Jakter perfekt start

Solskjær er ute etter å bli bare den femte manageren i Uniteds historie som starter karrieren med to strake seirer i serien.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjetteplasserte United har kun vunnet fem av 12 kamper på Old Trafford i alle turneringer så langt i en skuffende sesong. Presset har sett ut til å ha blitt for mye for spillerne til tider.

– Sånn er det når du signerer for Manchester United. Selvtillit er ikke noe du har i kjøleskapet og tar ut når det passer deg. Du gjør deg fortjent til det med prestasjoner, på trening og ellers, sier 45-åringen.

Tilskuerfavoritt

Solskjær vet alt om presset etter å ha representert Manchester United i elleve år som spiller. Høydepunktet var da han ble matchvinner i mesterligafinalen og sikret Uniteds trofé-trippel i 1999.

Fansen har sunget navnet til Solskjær stort sett hver kamp siden, og et svært banner med navnet til nordmannen henger alltid på Old Trafford.

– Jeg håper bare at jeg gjør en så god jobb de neste fem månedene at de vil fortsette å synge navnet mitt, sier Solskjær.