Frp forventer en annen tone fra KrF

Finanspolitisk talsperson i Høyre Henrik Asheim (til venstre), finanspolitisk talsperson i KrF Kjell Ingolf Ropstad, finanspolitisk talsperson i Venstre Abid Raja og finanspolitisk talsperson i Frp Helge André Njåstad under pressekonferansen i vandrehallen i Stortinget i forbindelse med at KrF og regjeringspartiene er enige om neste års statsbudsjett. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
Finanspolitisk talsperson i Høyre Henrik Asheim (til venstre), finanspolitisk talsperson i KrF Kjell Ingolf Ropstad, finanspolitisk talsperson i Venstre Abid Raja og finanspolitisk talsperson i Frp Helge André Njåstad under pressekonferansen i vandrehallen i Stortinget i forbindelse med at KrF og regjeringspartiene er enige om neste års statsbudsjett. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fremskrittspartiets Helge André Njåstad sier det er spenninger mellom KrF og Frp og håper på en bedre tone framover om de to partiene skal kunne samarbeide.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er ingen hemmelighet at det er spenninger mellom KrF og Frp, sa finanspolitisk talsmann Helge André Njåstad i Frp etter budsjettenigheten tirsdag kveld.

– Vi har klart å bli enige om budsjettet denne gangen, men skal vi bli enige fra dag til dag i et forpliktende samarbeid, krever det at vi omtaler hverandre på en annen måte enn det vi har vært vitne til i høst. Dette har preget mange i Frp, uten at vi har tatt til motmæle mot karakteristikkene som har kommet om oss, sa Njåstad.