Rap-hyllest til Røkke: – Den var ment til internt bruk, men så tenkte vi what the heck

Artikkelen fortsetter under annonsen

AkerBioMarine-sjefen om den originale gaven til Norges rikeste mann, Kjell Inge Røkke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nylig fylte investor og Aker-eier Kjell Inge Røkke 60 år og en av gavene er en raplåt med Didrik Solli-Tangen publisert på YouTube. Sangen har ligget ute siden i går kveld var frem til torsdag formiddag sett 184 ganger – men det er nok et lytter- og seertall som vil stige med dagene.

Med på sangen er også Nesodden-rapper Oral Bee og hans kompanjong Pimp Lotion. Sangen er en bursdagsgave fra datterselskapet, Aker BioMarine. Det Røkke-eide selskapet Aker BioMarine har fanget krill siden 2007 og omsetter for omtrent en milliard kroner.

– Det var styreformannen vår Olav Snøve og jeg som tenkte at vi måtte finne på noe originalt i bursdagsgave til én som har alt. Vi bestemte oss sammen for å lage en ordentlig hyllest til Kjell Inge Røkke og kontaktet derfor en av de største legendene i det norske hiphop-miljøet, Oral Bee, sier Matts Johansen, konsernsjef i AkerBioMarine.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Nobel-regissør med helaftens reklamefilm for Røkke-selskap

Anders Kranmo Smedstad, også kjent som Oral Bee, er en norsk rapper som har utgitt låter siden starten av 2000-tallet.

– Bakgrunn som en skoletaper. Dro ut på havet. Folks forventninger til gutten var lave. Han jobba på en tråler med mål om å bli rich. Livet tok en vending da Kjell Inge møtte Breskovich, rapper Oral Bee.

Musikkvideoen som er lagt ut på Youtube i dag, kan du se i videoruta øverst i artikkelen.

I låta eller rappen synger Didrik Solli-Tangen og de to rapperne om hvordan Kjell Inge Røkke startet med tomme hender og siden har klatret i gradene helt frem til sin posisjon i dag som sjef for Aker.

Artikkelen ble først publisert av Kampanje.