Zucca med straffescoring i ny knepen Rangers-seier

Mats Zuccarello leverte en anonym forestilling da New York Rangers. Foto: Jae C. Hong / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello leverte en anonym forestilling, men scoret på straffen sin da New York Rangers vant 3-2 etter straffer mot Anaheim Ducks i NHL.

Rangers har levert en vaklende sesong, og seieren natt til fredag er første gangen Rangers har vunnet to kamper etter hverandre denne sesongen.

Første periode forble målløs, før det løsnet med tre scoringer i andre periode. Kevin Hayes ga Rangers ledelsen tidlig i perioden, men Ducks utlignet drøye ti minutter senere. Det tok ikke lang tid for Rangers å score det som så ut til å bli seiersmålet.

Men så, akkurat som da Rangers møtte San Jose Sharks i forrige kamp, klarte Zuccarellos lag å kaste bort ledelsen i sluttsekundene i siste periode. Etter flere minutter med panisk forsvarsspill, raknet det for Rangers da Rickard Rakell fikk stå alene og sette 2-2.

Kampen gikk til ekstraperiode, så straffer. Der scoret Zuccarello og var med på å avgjøre. Nordmannen spilte 19 minutter totalt.

Zucca var i storslag i forrige kamp mot San Jose Sharks. Til tross for en straffemiss mot slutten, scoret nordmannen et perlemål før han assisterte et av målene i en 4-3 seier. Rangers har til sammen vunnet fem kamper denne sesongen.

Andreas Martinsen spilte 9.23 minutter da Chicago Blackhawks tapte 0-4 borte mot Edmonton Oilers. Martinsen var ikke på isen under noen av målene baklengsmålene til Chicago Blackhawks.