Ny seier for Kristiansund

Anført av Dan Peter Ulvestad vant Kristiansund 3-2 over Sandefjord i Eliteserien i fotball.

Rufo sendte SF i ledelsen etter 19 minutter, men åtte minutter senere utlignet Sondre Sørli for Kristiansund. Kristiansund tok ledelsen da Ulvestad scoret etter 33 minutters spill.

KBK-midtstopperen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 3-1 etter 63 minutter. Ulvestad har scoret tre mål denne sesongen. Rufo reduserte for Sandefjord fire minutter før slutt.

Det var Kristiansunds tredje seier på rad.

Kristiansunds Flamur Kastrati og Dan Peter Ulvestad pådro seg gult kort. For Sandefjord fikk Marc Vales gult kort.

Trygve Kjensli dømte kampen. 4045 tilskuere hadde tatt turen til Kristiansund stadion.

Kristiansund møter Stabæk 3. november, og Sandefjord spiller neste kamp mot Start dagen etter. (©NTB)